Trebuie sa stii un lucru: ca sala nu este recomandata adolescentilor, fiindca le inhiba cresterea si dezvoltarea, ceea ce evident ti s-a intamplat si tie.
Acum ar trebui sa intelegi de ce ai slabit, de ce te-ai tras la fata, de ce nu te ingrasi si de ce arati atat de slab, odata ce tu ai inceput sala la 16 anisori.
uite aici si explicatia medicului:
https://www.facebook.com/reel/1248955382712908
Da e faza că nu e sala de mușchi, gen e antrenament de 3 ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri în care am 1 ora jumătate de antrenamente în care e vorba de kickbox,gen noi facem sală la saci, palmare, flotari, cam asta e sala la noi, nu ridicam greutăți sau ceva de genul
Daca aveti un antrenor cu care faceti exercitii specifice varstei, atunci stie el bine ce aveti voie si ce nu.
Buna.E ciudat sa nu fie fata proportionata cu corpul.Mai bine mergi la medic sa vezi daca nu e vreo problema?
E ciudat cu sala in perioada de crestere. recomand sa te documentezi pe tema bulking-ului si sa incerci sa mananci mai multe calorii decat arzi (sunt tot felul de site uri care te ajuta sa calculezi/iti explica cum sa mananci intuitiv ca sa iti atingi scopurile). e o perioada cu multe schimbari si e normal sa treci prin tot felul de perioade de genul. eu nu consider ca e ceva ingrijorator. tine foarte mult si de genele tale. nu prea imi dau seama cat de normala e greutatea ta, intrucat nu iti stiu inaltimea, vezi si tu cam cat ar trebui sa ai si poate ajungi acolo. daca nu, va veni si timpul acela, fizionomia fetei se schimba destul de drastic la varsta asta