Hey! Uite aici niste statusuri! Sper că te-am ajutat!
1.Du-te lent si vino tare pentru mine nai valoare!
2.Sunt un îngheras nebun, când zâmbesc eu iese fum, Sunt reteaua tinereti, Dar si frica
frumuseti, Sunt fitoasă cât se poate, Tupeistă pâ-n la moarte!
3.Ea e criminala, cu toti o stiti, Lasă figuranti coplesiti, De emoti obositi, ea e cea
mai indicată dintre fetele cuminti!
4.Să taci când vorbesc eu, Nu-mi place să minti atunci când mint si eu.Să nu spui Pa.
asta e replica mea!
5.Si as vrea sa-mi spui acum ca nu stiu să dau clasă, ti-asi râde-n fată si ti-asi spune:
Lasă fanii să vorbească!
6.Multe a`ti vrea, dar n`aveti darul, Sa`ntreceti originalul ~!
7.Fite, gesturi si tupeu asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca
mine, stiu sa-nvart totul in loc, dobor prostii dintr-un foc...
8.Merg incet` inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare "copia"
ne`re valoare!; X
9.Azi e unicat, maine e copiat, dar niciodata egalat… (:
10.SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` esentZa tare, asta e | FetitzA |
Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare!
11."~DuLcE SaU AmArA, cuminte SaU VuLgArA, Sunt o FiInTzA rara si RaMaN OrIgiNaLa!~"
12."°•Într`o oarecare masura e tare! Sa crezi macar pentru o secunda ca ai lumea
la picioare!
• °"
13.I`l sun..trimit mesaj. nu`mi raspunde..ma gandesc că poate telefonul nu-l aude...
trebuie sa renunt..numai e cum a fost... sterg numărul, dar il stiu pe de rost...
14.Viata ta e in alb si negru ca nu`ti permiti culori In timp ce altii, in filmul vietii
isi cumpara actori
15.Degeaba incerci sa schimbi ceva. Te doare. Ramai doar o eroare!~!
16.Cineva-mi spunea sa î-l iubesc, să îi fac pe plac. Nu ma indrăgostesc, nici dacă mă
impusca cupidon in cap.
17.Mori dupa ea, are... are cu ce, dintre toate fetele, are balans are stil are haz se
misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
18. Minte-mă dar minte-mă frumos... dacă tot o faci, fă-o periculos esti un scump.
dar ieftin la vrăjeală si esti frumos doar pe dinafară!
19.Stiuuuu. Am sâmbure de drac Spun tot ce-mi trece prin cap. Chiar când ai vrea tu să
tac!
20.Sunt eu mica, da`s a dracu`, nu stii ce ma duce capu!
21.[sentimentele nu` au preTz! au valoare, cuL0are` `. ceva atat` de simpLu nu` m0are! `].
22.Te iubesc în stil fitos Pe sistem Periculos!; x
23.Eu sunt ca aerul, dar te las fara respiratie'. bruneta, ochi caprui, sursa ta de
inspiratie;;].
24.Nu ma joc cu doar un pic, eu vreau totul sau nimic!
25.Prefer sa fiu o Sc0rpie decat ca tine o alta!-->>C0pie
57.[] Lumea spune ca nu poti zbura.E o minciuna, nu crede in ea! []
58.Eu nu`s tren sa merg pe sine, puse de un nu stiu cine!;]
59.:X [~_~] See the world in a pink way [~_~] :X
60.Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*
61. Sunt zodia leu... stii si tu ca nu prea dau in spate. Ca un leu merg inainte chiar
daca merg pe coate!
62.Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai
buna ca tine?;-j
63.Nu vreau sa fiu ca nimeni, Nu fac ce mi` se impune. E foarte simplu stii, E doar felul
meu de a fi! :"}
64.Ea e un model de urmat ... Mai poate zâmbi după tot ce i` sa`ntâmplat!
65.Vezi tu scumpo, o fi stat sh` cu tine, stiu stiu c`a arso si cu altele ` dar vezi tu `el
are o fată si pentru el... fetita lui e cea mai importanta!; x
66.Inima mea zâmbeste când îti aude numele!
90.Chiar dacă sufletu` mi~e gol Nu dau un pas înapoi. Nu vreau să fiu pe locul 2!
91. Te pup băiatu` nu uita că te iubesc si pentru tine mai trăiesc!
92.Esti un nimic! Nu mă mai presa. Nu e viata ta ci` a mea! :@
93. Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta!
Bună.
Acestea cred că te-ar ajuta:
http://statusbun.com/? cat=4&page=6
http://www.status.joo.ro/despre-fete.html
http://statusurimd.blogspot.ro/search/label/Despre%20fete
Nu îţi ştiu gusturile şi exact ce ai vrea să fie menţionat în status ca să-ţi pot da unele exact, aşa, de aici ţi-ai putea alege tu.
O seară bună!
Bellicous întreabă: