| TheSky a întrebat:

as dori si eu niste povesti de groaza cu fantome sau ce o mai fi dar traite de voi pentru ca n-are farmec sa luam din nu stiu ce carti sau siteuri.

3 răspunsuri:
| ThePrinceJoker a răspuns:

Eram seara in casa si deodata se sting toate lucrurile:tv pc-ul, becul.eu pe sub pat cu cutatu in mana ca am fost campion pe sate la nimicit fantomesi cu pusca cu bile, intra bunica :a fost bana de curent!
laughing laughing laughing

| mystery1girls a răspuns:

Incearca aici
http://sangesitrandafiri.wordpress.com/
sper ca te'am ajutat

| JayKlein1 a răspuns:

Deci eram intr-o seara singur acasa cu becul stins in sufragerie si ma uitam p laptop la un film de groaza...numai ce am intors privirea si am vazut o umbra care statea fix in dreapta mea dupa canapealaughingVai de capul meu, am bagat o sperietura...laughing si tipul ala tot in spatele meu statea dar nu ii puteam vedea fata pentru ca era intuneric dar simteam cum imi respira in ceafa:O si dintr-o data a strigat o fata in film si era sa fac infartrolling on the floor sa aprins lumina singura mai iar cand m-am uitat in spate nu era nimeni dar era o gaura in covor exact pe acel locrolling on the floor.
Sau mai stiu ca eram cu doi prieteni la scoala (am ramas dupa ore sa ne mai distram si noi pe acolo)Am mers afara sa vedem ce se mai intampla si am inchis usa cu cheia iar cand am venit toate cartile si caietele noastre erau imprastiate prin clasarolling on the floornici acum nu mi-am gasit cartea de biologie rolling on the floor)))