anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As fi interesata sa invat la chitara, aveti idee cum e? ma refer la gradul de dificultate, daca cumva unul dintre voi a luat ore de chitara, imi puteti spune cum e? adica cam ce iti arata in prima ora de chitara? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Sabotu a răspuns:

Daca chiar esti pasionata de chitara poti incepe dar daca iti spune cineva (mama-tata) si tu nu vrei, mai bine o lasi balta. Eu cant la chitara de 8 ani. La inceput este foarte dureros pana ti se fac bataturi, dupa aceea nu mai ai treaba. In primele lectii o sa inveti componentele chitarii si vreo 2 acorduri {do + re major}.

Sper ca ti-am fost de folos...

5 răspunsuri:
| ILoveTacos a răspuns:

Eu am luat, dar pentru ca nu stiam sa citesc partituri, invatam cantece pe rand.Nu era foarte greu, mi-a luat trei ore sa invat un cantec simplu, dar am uitat repede pentru ca nu am invatat corect...

| InnocentLoovee a răspuns (pentru ILoveTacos):

Si trebuie sa iti duci tu chitara? sau iti da el cat timp inveti? adica acolo, la ore.

| butterflyeffect123 a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Iti duci tu, iti cumperi cand decizi sigur ca vrei sa inveti.

| ILoveTacos a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Butterflyeffect123 are dreptate.Iti aduci tu chitara, dar trebuie sa te gandesti bine inainte deca chiar vrei sa inveti, ca sa nu dai banii degeaba.

| HeliosMetal a răspuns:

La inceput iti va fi destul de greu si ti se va parea complicat insa daca ai vointa, cu timpul totul o sa vina de la sine si va fi chiar o placere sa canti. inceputul este cel mai greu