| barbuandrei7 a întrebat:

Salut TPU,as vrea sa imi iau un hamster,miroase urat,e greu de ingrijit, daca te musca te imbolnavesti.
Cel mai bun raspuns va primi funda!

Răspuns Câştigător
| Diana769 a răspuns:

Adevarul este ca hamsterii sunt animale care miros si fac multa mizerie din cauza rumegusului din cusca. Va avea nevoie de ingrijire ca orice animal : trebuie sa-i cureti cusca de rahatel, sa-l hranesti la inervale regulate. Nu patesti nimic daca te musca. Totul este ca miroase si necesita multa grija.

3 răspunsuri:
| HollyRulzz a răspuns:

Daca esti responsabila il vei putea ingriji.

| Mariixx a răspuns:

Am avut si eu un hamster, si nu miroase deloc urat.numai daca nu-l ingrijesti si-l ti intr-un spatiu mizerabil, de muscatlaughing musca usor scumpul meu si nu te imbolnavesti ca doar nu are rabielaughing) nu e greu d eingrijit daca stai la curte poti sa-i faci un tarc mai prin primavara si sa-l lasi liber.sa stii ca daca ai grija de el va fi un animal de companie foarte funnybig grin

| WildLatte a răspuns:

Buna! Am avut si eu hamster si nu miroase deloc urat daca ai grija ca rumegusul sa fie schimbat cand trebuie. Necesita ingrijire ca orice animal, dar nu este greu de ingrijit, iar daca te musca nu o sa te imbolnavesti, dar o sa doara destul de tare. Acum depinde si de cat de tare te musca, dar ai mare grija dintii lor sunt foarte puternici.