Eu zic sa vorbesti cu el dar nu la telefon sau facebook sau mess. Fata in fata. Il intrebi de ce a vrut sa va despartiti, daca nu zice de ce nu are rost sa te mai complici cu el, si nu ramane prietena cu el pentru ca o sa suferi si mai mult sa il vezi de exemplu cand iesit la suc cu prietenii nu e tocmai o prietenie frumoasa. Actioneaza ca o persoana matura, asta dupa ce vorbesti cu el, daca vezi ca nu mai vrea deloc "Te pup pa pa" nu stie ce pierde Sper ca te-am ajutat. Ai grija ce faci :* Si sa-mi spui dupa cum a decurs discutia
Hmm, interesant, prima dată i-ai respins tu propunerea, iar a doua oară el nu ți-a mai răspuns. Te sfătuiesc să eviți o discuție cu el despre împăcare pe Facebook/ Mess, chiar și la telefon. Invită-l la o cafea, pregătește-ți un plan, astfel încât să știi foarte bine ce ai de transmis, iar acolo veți lămuri cel mai bine problema, față în față.
Bună!
E cam absurd, întradevăr, dar ar trebui să îl întrebi fața în față, știu nu îți va spune, dar spune-i, o să te las în pace dacă îmi spui .
Baftă!