| d3nisu12 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati daca puteti, toti colegii mei din clasa ma cred fetita fiindca sunt cam slabut.Eu nu stiu de ce ma fac fetita, doar sunt cel mai bun din clasa la fotbal, si celelatlte sporturi.

2 răspunsuri:
| iDizzySmile a răspuns:

Pai mai bine esti slabut decat batoza.parerea mea. daca tu esti cel mai bun la ceea ce faci da`le replica pe moment gen:da pai macar eu fac ceva cu viata mea"sau ceva de genul.si nu ii mai lua in seama pentru ca ce au in cap e doar invidie:*

| YumeHime0 a răspuns:

Sunt doar invidiosi, nu trebuie sa ii iei in seama. Daca esti sportiv inseamna ca nu esti chiar asa slabut, ci exact asa cum trebuie, cum e sanatos si cum le place fetelor. Deci nu iti face probleme. Dar mai e ceva: te-ai gandit ca te-ar putea numi fetita si din alte motive? Cum ar fi felul in care vorbesti, te imbraci (roz/ rosu/ portocaliu), poate pentru ca esti mai sensibil in unele situatii sau poate ca stai prea mult cu fetele. Daca te regasesti intr-una din ele gandeste-te daca e ceva gresit in asta si daca poti rezolva problema. Daca nu, nu ai de ce sa iti faci griji, tu esti cel mai tare iar ei sunt doar invidiosi.