| JX2King a întrebat:

Salut TPU,as vrea sa ma ajutati putin, o sa fie un mini-story deci sa incepem.Am trecut clasa a 8-a, inainte cam din a 5-a si inainte eram cel mai amuzant baiat si cel mai placut din clasa,insa in timp m-a cam dat peste cap o fata, din a 6-a a venit in scoala noastra si mi-a placut de ea timp de 2 ani,am si fost cu ea si acum parca imi e,nu rusine,ci mai mult asa frica sa vorbesc sa glumesc in jurul ei,cu toate ca nu prea o mai plac,dar ea acum se cam da pe la prietenul meu,dar nu stiu daca faca asa din adins,pentru ca inainte sa incepa scoala am inceput sa mai vorbim si gen nu in sensul de prieteni,dar nu vreau sa fiu cu ea pentru ca momentan am pe prim plan scoala,insa vreau sa imi recapat increderea mea in sine,pentru ca la asta voiam sa ajung,sa nu ma mai intereseze cine e cu mine, dar sa ma simt bine si liber sa vorbesc etc. Daca aveti ceva idei mi-ar fi de foarte mare ajutor.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Nu mai esti cu ea, de ce ti-ar fi frica? Comporta`te normal si gaseste`ti alta cu care sa ii dai peste nas.

| JX2King explică (pentru WaterDrop):

Nu vreau sa ii dai peste nas, vreau sa fac ceva ca trec peste, dar imi e greu pentru ca gen ea e din grupul nostru, suntem 2 baieti si 4 fete.