N-are rost sa te complici inainte de bac. Carnetul ala nu te va ajuta la nimic acum inainte de bac. O sa te pierzi cu gandurile in prea multe directii si o sa uiti esentialul: sa treci cu bine peste bac. Apoi poti sa faci tu tot ce vrei. O sa ai timp mai mult dupa sa inveti pentru scoala de soferi. O sa ai zeci de sanse sa dai si sa tot dai examenele alea. Dar BAC-ul si admiterea la facultate sunt o data-n viata, asta daca vrei sa promovezi onorabil sau cat de cat decent.
Mersi!
Cu placere. Spor in tot ceea ce faci!
Nu o sa prea ai timp. In afara de timpul spus mai sus, ia in calcul si timpul pierdut cu drumul pana la / de la punctul de intalnire, orele de legislatie (obligatorii) si... timpul in care inveti singur acasa.
Mai bine ai rabdare si nici nu vei fi stresat.
Instructorul nu te obliga, doar iti recomanda sa faci legislatia.
Nu te obliga instructorul. Te obliga legea.
Jumatate din persoanele de la mine din clasa care au permisul nici nu au facut legislatia. Poate te obliga legea, dar la cum se aplica la noi legea...
Aha! Si apoi ne plangem...
Asta depinde de tine, daca crezi ca poti pierde 1.30-2 ore pe zi(de 3 ori pe saptamana cam asa isi iau instructorii elevii) pentru a conduce, plus ca vei lipsi de la liceu cand vei avea sala si orasul. Daca iti permiti sa pierzi cat ti-am zis mai sus, o poti face inaintea bacalaureatului.
Salut eu am fost in aceeasi situatie ca tine, dar eu m-am apucat de scoala in vara mai exact la inceputul lui august si uita-ma acum cu scoala terminat, sala luata iar saptamana viitoare ma duc la traseu... acum depinde de tine...
Andrei67y5 întreabă: