| Davydd a întrebat:

As vrea sa ma apuc de scoala de soferi dar nu stiu daca sa o fac inainte de examenul de bacalaureat sau dupa (sunt a 12-a). Ati fost in aceeasi situatie si v-a permis timpul sa le faceti pe amandoua?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic să te apuci după, te aglomerezi inutil.

| baru a răspuns:

Ambele...sofatul te elibereaza.

| Speranta12 a răspuns:

N-are rost sa te complici inainte de bac. Carnetul ala nu te va ajuta la nimic acum inainte de bac. O sa te pierzi cu gandurile in prea multe directii si o sa uiti esentialul: sa treci cu bine peste bac. Apoi poti sa faci tu tot ce vrei. O sa ai timp mai mult dupa sa inveti pentru scoala de soferi. O sa ai zeci de sanse sa dai si sa tot dai examenele alea. Dar BAC-ul si admiterea la facultate sunt o data-n viata, asta daca vrei sa promovezi onorabil sau cat de cat decent.

| Davydd explică (pentru Speranta12):

Mersi! happy

| Speranta12 a răspuns (pentru Davydd):

Cu placere. Spor in tot ceea ce faci!

| Demidol a răspuns:

Nu o sa prea ai timp. In afara de timpul spus mai sus, ia in calcul si timpul pierdut cu drumul pana la / de la punctul de intalnire, orele de legislatie (obligatorii) si... timpul in care inveti singur acasa.
Mai bine ai rabdare si nici nu vei fi stresat.

| Davydd explică (pentru Demidol):

A, ok. Mersi de raspuns!

| Ionut231312 a răspuns (pentru Demidol):

Instructorul nu te obliga, doar iti recomanda sa faci legislatia.

| Demidol a răspuns (pentru Ionut231312):

Nu te obliga instructorul. Te obliga legea.

| Ionut231312 a răspuns (pentru Demidol):

Jumatate din persoanele de la mine din clasa care au permisul nici nu au facut legislatia. Poate te obliga legea, dar la cum se aplica la noi legea...

| Demidol a răspuns (pentru Ionut231312):

Aha! Si apoi ne plangem...

| Ionut231312 a răspuns:

Asta depinde de tine, daca crezi ca poti pierde 1.30-2 ore pe zi(de 3 ori pe saptamana cam asa isi iau instructorii elevii) pentru a conduce, plus ca vei lipsi de la liceu cand vei avea sala si orasul. Daca iti permiti sa pierzi cat ti-am zis mai sus, o poti face inaintea bacalaureatului.

| Davydd explică (pentru Ionut231312):

Ok, mersi de raspunswinking

| Davydd explică:

V-a permis*

| IONEL39 a răspuns:

Salut eu am fost in aceeasi situatie ca tine, dar eu m-am apucat de scoala in vara mai exact la inceputul lui august si uita-ma acum cu scoala terminat, sala luata iar saptamana viitoare ma duc la traseu... acum depinde de tine...