| SarosBogdan a întrebat:

As vrea sa ma las de fumat,exista persoane care au facut acest pas pe aici?
Si daca da, va rog sa imi ziceti si mie cum e mai bine sau ce metode pot folosi pentru a ma lasa de fumat. Am anteles ca nu e bine sa le antrerupi dintrodata, ca poti avea probleme de sanatate. Fara pastile, plasturi etc... un mod asa mai romanesc daca l-as putea numi.
Fumez de 6 ani, 1 pachet pe zi. Vreau sa renunt de tot la ele.
Ofer funda celui, celei care da un raspuns cat de cat normal si plauzibil.

Răspuns Câştigător
| Ale07 a răspuns:

In primul rand,trebuie sa-ti gasesti mereu o ocupatie ca sa nu mai ai ai timp de cate-o tigara... Poti alerga,citi,nu stiu,sa iesi in oras,ceva ce te face sa uiti de tigari...
Bineinteles, nu poti sa te lasi dintr-odata. Dar de la un pachet pe zi poti reduce doar la jumatate pe zi, iar mai apoi la mai putine, pana ajungi la deloc... happy Totul dintr-odata nu poti! Dar treptat, treptat... Sper ca te-am ajutat putin happy

| SarosBogdan explică (pentru Ale07):

Tu ai ancercat varianta asta?

| Ale07 a răspuns (pentru SarosBogdan):

Nuu,nu sunt fumatoarehappy. Dar asa a mers unui unchi de-al meu... Unchiul meu fuma vreo 3 pachete pe zi... La fel si tatal sau, insa in urma unui preinfarct a fost nevoit sa renunte la tigari, deoarece ii sporeau moartea si asadar si unchiul meu s-a ambitionat si a scapat de elehappy

6 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Pur și simplu nu-ți mai bagi țigara în gură și nu o mai aprinzi. Cât de greu poate fi?
Îmi place că sunt o mulțime de oameni care au impresia că nu se pot lăsa de fumat și că plămânul lor cere tutun.
De fapt nu cere nimic. Nu-ți mai aprinzi țigara. Așa, brusc.

| SarosBogdan explică (pentru Wøodenpints):

Am ancercat, dar nu pot rezista.

| Wøodenpints a răspuns (pentru SarosBogdan):

Nu vrei destul.

| VladGH a răspuns:

Secretul de a lasa fumatul se afla in tine. NU crede in povestile ca nu este bine sa lesi dintr-o data fumatul, daca nu il lesi din data ce ai hotarit sa il lesi, apai vei continua sa fumezi. Am incercat pe parcursul a 5 ani sa ma tot las, am folosit o gramada de variante ( am avut zece ani de fumat ) fara nici un folos. Sfatul meu si cum am lasat eu : am citit cartea lui Alen Carr - Este usor sa te lesi de fumat daca stii cum sa o faci, citesti-o si acolo este foarte clar lamurit ce ai de facut. Te avertizez : citind cartea nu este destul dar trebuie si tu sa fii hotarit ca lesi fumatul. Eu am lasat fumat si simt ca am realizat cel mai mare lucru din viata mea. Bafta.