Cateva remedii excelente impotriva anxietatii:
- SOCIALIZAREA cu alti oameni, prieteni, colegi, rude, familie
- SPORTUL practicat zilnic
_Activitatile in aer liber
- vizionarea de filme numai cu happy ending (fara batai, violenta, horror)
- ascultarea de muzica vesela, de dans si petrecere (fara: hard rock, fara muzica vulgara ori golaneasca, fara muzica romantica sau plangacioasa).
Ashwagandha te ajuta mai mult in timpul somnului, te face mai relaxat, dar nu te ajuta daca tu ai anxietate si ti-e frica de interactiuni, acolo trebuie terapie sau sa te documentezi singur despre anxietatea sociala.
Știu că poate părea prostesc însă cel mai bun medicament este in tine, mentalitatea ta!
Da,cu cât gestionezi mai eficient anxietatea,acceptând-o și făcând-o sa nu mai para atât de mare,ea se va diminua.
Orice supliment va trata superficial chestia asta, adică va fi doar de moment insa dacă o accepți, lucrurile se vor diminua.
Și eu eram destul de anxios însă am incercat sa nu mai ascund asta și să o accept, iar sentimentul ăla de neliniște s-a diminuat.
Așa că îți recomand să faci un experiment, iar dacă da fail, ia-ți suplimentul respectiv.
Bafta!
Mergi la psiholog si vezi cum te poate rezolva. Daca esti intr-o stare mai grava, o sa-ti recomande terapia cognitiva plus medicamente de la medicul psihiatru. Daca nu esti intr-o stare grava, o sa faca cu tine doar terapia cognitiva si atat.
Magneziu bisglicinat e bun pentru anxietate dar ți-aș recomanda să mergi la un psiholog pentru mai multe sfaturi