Salut,la inaltimea ta care e aproximativ ca a mea eu am 1, 74 si am 73 kg si chiar arat foarte bine dar sincer mai vreau sa mai pun pana pe la 80 dar masa musculara, oricum eu sunt mai mare am 23 ani si stiu exact ce vreau dar tu pentru inaltimea ta nu trebuie sa slabesti asa drastic pentru ca vei ajunge prea slab poate cel mai bine e sa fii la 75 kg asta ar fi ideal si da vei reusi daca vei crede tu asta,fi ambitios,fa-ti un program de exercitii fizice, nu te infometa pentru ca asta nu e solutia, doar elimina dulciurile si grasimile, fa mult sport, te sfatuiesc sa cauti pentru abdomene exact asa "8 minute zilnic pentru un abdomen perfect" si pe langa asta sa alergi zilnic, fa-ti un traseu si la fel cu un program, dar nu deodata sa alergi foarte mult, treptat din ce in ce mai mult ca sa se obisnuiasca corpul. Spor
Frate... nu il asculta pe spor lavabila asta ci asculta-ma pe mine in primul rand nu ai cum sa slabesti atat de mult in atat de putin timp pentru ca este foarte periculos poti face o anemie si numeroase avitaminoze care it pot provoca decesul. Du-te la o sala de fitness si incepe un antrenament si acolo vei primi si sfaturi utile potrivite pentru tine. + plus te poti duce si la un nutritionist. Deko (alta lavabila )