Buna!
Oarecum,ei sau aliat impotriva ta. Vor sa te enerveze,iar tu le dai satisfactia asta.
Invata sa te controlezi! Nu te mai enerva si fii indiferent.
Cand doresti sa-si expui opinia si nu iti e acceptata,lasa-i sa faca ca ei, desi nu-ti convine. Ei cauta motiv de cearta din orice. Deci, nu le mai da.
Imprieteneste-te cu altfel de persoane.
Nu fii trist si necajit din cauza lor, pentru ca asta vor. De ce sa le satisfaci dorinta?
Zambeste si trateaza-i cu indiferenta!
Insa, in primul rand trebuie sa te controlezi.
Sunt in aceeasi situate doar ca pe mine nu ma intereseaza si nu imi pasa. incearca sa fii indiferent si sa nu dai atentie deloc persoanelor care te enerveaza. nici buna! asa or sa se enerveze ei si or sa fie invidiosi pe tine
Stiu cum e: orice ai face sau orice ai zice oamenii din jurul tau comenteaza aiurea la adresa ta.Stii cum am trecut peste asta:Mi-am dat seama ca o fac in gluma, pentru a parea ei amuzanti. Cel mai bine este sa faci asa:Atunci cand unul zice ceva amuzant la adresa ta, raspunde si tu exact la fel. Incearca! Asa faci haz de necaz iar toti ceilalti din clasa vor rade cu tine, si nu DE tine! Bafta!
Am patit-o si eu dar nu eam mai bagat in seama si cand au inceput sa se mai potoleasca, iar cand ii mai apucau incerci sa le intorci replica, iar acum nu mai au tupeu sa deschida gura ca stiu cai fac de [RAHAT]