| Andrada21 a întrebat:

As vrea sa slabesc (destul de mult.) si am doar 11 ani(greutate 45 kg. si inaltime 1.45 m )... Pe net am gasit o dieta, care spu e urmatoarele ::
"Greutatea pierduta in cadrul acestei diete este de aproximativ 4 kg in 4 zile.
Contraindicatii sunt in cazul persoanelor care prezinta afectiuni hepatice si renale. Dieta se desfasoara pe perioada a 4 zile dupa cum urmeaza:
Prima zi:
- meniul se bazeaza exclusiv pe legume(nu conteaza cantitatea puteti consuma cate doriti).
A doua zi:
- se consuma iaurturi si orice cantitate de legume.
A treia zi:
- carne si legume in orice cantitate.
In a patra zi:
- se vor consuma fructe si legume in orice cantitate."
In cazul daca eu voi urma reteta,mi se poate intampla ceva? Va rog, am nevoie de mare ajutor!(Mai ales si pentru o colega de 10 ani care si ea e cam grasuta ca si mine. )! MULTUMESC.! Si va rog sa ma scuzati pentru categorie, este una dintre cele mai vizionate.

3 răspunsuri:
| Ideea a răspuns:

Nu t-i se intampla nimic, numai ca vei fi mai obosit.
In rest dieta e buna eu am 13 ani 1.90 lungime si 55 Kg.

Bafta!

| JustMusic a răspuns:

Reteta da rezultae, dar devii foarte salbita, nu mai ai energie aproape deloc, am tinuto si eu si dupa ce am tinuto 8 zile nu ma putem ridica din pat.Voi sunteti in in crestere 10m si respectiv 11 ani sunt niste varsta la care organismul are nevoie de o aliemntatie foarte buna, daca tu de pe acum incepi cu diete asa de stricte mai tarziu pot aparea delegrari hormonale.Cel mai bine ca sa slabestie este sa faci mult sport sa consumi apa sa renunti la sucuri acidulate, dulciuri{est inca copil nu cred ca le poti reduce total dar sa ie un baton de ciocolata odata la 2-3 zile nu e chair asa riscant}, evita painea alba pastele si parajelile si sigur o sa salbesti si tu si prietenea ta.

| Roxana121 a răspuns:

Reteta e ok nu-i nimic daunator...dar nu la toti da rezultate.Cel mai bun rezultat pentru a slabi este sportu...