La modul general, poti sa tai si Universul in 2, ca o fata tot poate sa nu te iubeasca, daca nu simte asta. Adica este valabil pentru orice om.
Nu o sa gasesti pe aici reteta ideala pentru asta.
Da, nu mai existi pentru ea, si ce? S-a intamplat, s-a intamplat. Ai facut tot ceea ce se putea face si ai incercat sa ii arati ca inca o iubesti (desi in vreo 2 saptamani, nu stiu eu ce "iubire" se trezeste acolo).
Si nu, nu da vina pe karma, ca la cum ai descris, nu prea intelegi cum functioneaza karma cu adevarat (:
Ce iti ramane tie de facut acum, ar fi... urmatoarele variante:
- sa nu faci nimic si sa astepti ca timpul sa treaca, poate daca o ignori, o sa te caute ea dupa si sa traiesti cu speranta asta;
- sa continui exact ceea ce faceai si pana sa o cunosti, nu era mai bine atunci? simte-te bine, destinde-de, incearca sa cunosti persoane noi si aia e;
- sa continui tot asa cum faci si acum, sa te rogi de ea si asa mai departe, si poate o sa ajute la ceva, poate nu, poate o sa para disperare, poate nu... dar ce o fi o fi.
Stiu ca te simti rau, este normal sa fie asa. Probabil te gandesti si la cum ar fi fost daca asa sau asa. Poate aceste ganduri nu iti dau liniste deloc. Dar considera doar ca asta se mai intampla. Sunt cupluri care se despart dupa ani de zile.
Pamantul o sa fie exact la fel maine, indiferent daca va impacati sau nu.
Nu o spun cu rautate, vreau sa te fac sa intelegi ca nu ar trebui sa te mai gandesti asa mult la subiectul asta. Te consuma pe tine, ca persoana si te doare. Incearca sa fii cum erai inainte. Te lasi "facut" la o fata? (:
Si o alta varianta, ca am uitat de ea, exista sansa, sa va impacati sa zicem, o cunosti mai bine, si dupa o sa zici chiar tu ca nu iti mai place de ea. De ce? Pentru ca exista sansa asta, pentru ca nu o cunosti asa de bine. Tie acum iti plac doar partile pe care crezi ca le-ai pierdut de la ea.
Bafta sa ai si sper sa te simti mai bine! ^_^
Buna! Incearca sa mai vorbesti cu ea despre diverse lucruri. Inceteaza cu milogeala ca sigur ca e super enervant sa vezi pe cineva ca face asta. Comporta-te normal, matur si vezi daca de schimba ceva cu timpul.
Din pacate, acum nu mai este nimic de facut, decat sa inveti din greseli si sa incerci sa nu le mai repeti niciodata cu alte fete, ca vei suferii din nou.
Un om de care ti-ai batut joc nu te va ierta niciodata, mai ales ca fata asta nu ti-a gresit cu nimic.
Din pacate, chiar nu mai exista cale de intorcere la ea, fiindca ti-ai taiat-o singur.
user449549 întreabă: