Niciodată n-am avut suficientă imaginaţie pentru a-mi închipui lumea fără tine.
Ador cand îmi zâmbeşte şi îmi spune că mă iubeşte.
Nu îți închipui ce are ea în suflet, te iubTot ce o să-mi aducă aminte de tine, am să inchid şi am să ţin pentru mine.
Din nou impreuna, sper ca totul sa fie bine.
Spune-mi ca vei sta, ca nu vei pleca
Ca mereu cu mine vrei sa fii,
Da-mi iubirea ta, da-mi inima ta
Nu vei regreta!
Suntem genul de fete care ştim ce-nseamnă distracţia, prietenia adevărată, şi cum e să suferi câteodată!
Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc…un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga.
Ştiu. » Atunci când îi povestesc cuiva ceva despre tine, zâmbesc.
Nu trebuie să căutăm persoana perfectă că să putem iubi.Trebuie să învaţăm să iubim perfecţiunea dintr-un om imperfect.
Normal ca nu pui pret pe zambetul care ti-l ofer in fiecare zi, dar cand nu iti voi zambi, fii sigur ca iti va lipsi!
.•°Încă îmi amintesc cum îmi spuneai: "Când o să plec tu pe cine o să mai ai?"
Că mi-e dor, să ieşim odată din acest decor. Să simt iar că pot să zbor cu tine, deasupra tuturor.
Pentru totdeauna" pare un timp prea scurt pentru NOI.
Asa ca eu m-am hotarat: o sa te iubesc pana dincolo de "pentru totdeauna"!
Pentru ca acest "noi" e tot ce am asteptat pana acum si tot ce vreau de acum incolo...
Iubire-inima mea, pasare a desertului, si-a gasit cerul in ochii tai.Lasa-ma sa ma avant in acest cer sa-i despic norii; sa-mi desfasor aripile.Lasa-ma sa ma avant in imensa lui singuratate. Voi fi aerul pe care il respiri; voi fi copacul a carui umbra saruta pamantul pe care il pasesti; voi fi intregul tau univers.Voi incerca sa ma identific cu tine.Si daca voi vedea ca nu suntem compatibili ma voi retrage din tine, te voi lasa liber. Poate voi ramane la marginea fiintei tale ca martor al trecerii tale prin mine.
... Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile, iubirea te face sa razi in intunecimea noptii purtandut-i visele pe aripile de fum ale zarilor.
Uneori facem alegeri care ne va schimba visul.
Totul depinde de alegerile făcute la momentul potrivit!
Alegeri. Decizii. Clipe. Zile. Cu fiecare minut se naște o amintire.
Stiu ca suferi, nici mie nu mi-e usor, dar dragostea noastra este imposibila.Contra noastra sunt parintii tai, ei mi-au interzis sa te am alaturi dar nu vor reusi sa te stearga din gindurile si visele mele.Iti jur, dragul meu, ca te iubesc si voi muri iubindu-te pe tine. In ceruri te voi astepta mereu.
Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.
Fetele cuminţi mie îmi plac. Că-s înnebunite de baieti răi, de fapt.
N-am cum să te aduc înapoi. Te-ai apucat tu să gândeşti pentru amândoi!
Îţi spun că te iubesc, iar tu îmi spui că iubesc multe.
Chiar dacă am greşit, îmi este greu să recunosc dar o voi face pentru că te iubesc şi vreau să ne fie bine. Iartă-mă!
Femeia n-o poţi urî decât după ce ai iubit-o!
Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc: VIS!
Nu sunt toate despre iubire.
Sper sa te ajute!:*
DianaSiIuli întreabă: