| Dolce1907 a întrebat:

Salut Tpu..As vrea si eu niste statusuri de orice tip ( haioase..serioase..si etc.) despre raceala.big grinbig grin dau vot multumesc.

2 răspunsuri:
| TPU3455353576 a răspuns:

Mesrsi

| DeeaLovee15 a răspuns:

Si exista mereu un : „am nevoie de tine" in spatele cuvintelor „sunt bine„
3. Daca nu te iubeste cel pe care il vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste nimeni
4.El e romantic, cateodata ironic, nebunatic, simpatic, dulce, glumet, suparacios, copilaros, el e...e PERFECT PENTRU MINE
5. Daca iubesti doua pers. in acelasi timp, alege-o pe a doua; daca o iubeai pe prima nu mai exista a doua
6. Oameni nu pot schimba adevarul, dar adevarul ii poate schimba pe oameni
7. Nu frumusetea decide pe cine sa iubim... iubirea decidepe cine sa consideram frumos
8.Nici o distanta nu poate distruge adevaratele sentimente
9.Nimic nu este pentru todeauna: cafeaua se raceste, fulul se risipeste, timpul trece si oameni se schimba
10. Uneori oameni nu realizeaza ceia ce facem pentru ei..pana cand nu o mai facem
11.Nu conteaza cat de des va vedeti...important este ce inseamna pentru voi acele intalniri
12.Tot respectul pentru baieti care au curajul sa spuna: „nu pot am prietena si o iubesc."
13.Toti iubesc calitatile, mai rar sa gasesti pe cineva sa iti iubeasca si defectele
14. Exista clipe, oameni si fapte care nu se uita
15.Sti acele nopti cand nu potisa adormi? ..cine stie, poate pentru ca esti treaza in visul alcuiva
16.Mi-am dat seama ca viata este ca un bal mascat... dupa ce toata lumea si-a dat jos masca, distractia s-a incheiat
17.Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul iti este in genunchi
18. Poate intr-o zi ma vei cauta, si vei spune tuturor lipseste ea
19.Esti o persoana diferita pentru fiecare om care te cunoaste
20.Niciodata sa nu crezi pe cineva care tea dezamagit...pentru ca o va face mereu stiind ca tu poti ierta.
21.„Cine te iubeste se intoarce." GRESIT...„Cine te iubeste, nu pleaca"