anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..ascultati aici povestea: prietena mea a vrut sa se razbune pe mine, stie ca sunt foarte gelos si mi-a facut in ciuda ca vorbeste cu alti baieti, si ca le zice cat de mult ii iubeste etc. A iesit o cearta naspa, eu m-am enervat ca na, o iubesc mult si nu aveam cum sa nu simt nimic. Pur si simplu am explodat am inceput sa lovesc si sa trantes, ia-m inchis pana si telefonulsad. Am zis un lucru foarte urat la nervi "sa nu imi mai zici ca ma iubesti c anul o sa te mai cred". Acum ea e extrem de suparata pe mine, am incercat sa vorbesc cu ea, ma respinge zice ca nu trebuie sa mai vorbim nimic. Vreau ajutor va rog.As da 10 funde daca as putea

7 răspunsuri:
| janynefeaver a răspuns:

Poti incerca sa mai vb o data cu ea sa va impacati si daca refuza in continuare, ii poti spune ca tu i-ai dovedit ca tii la ea si etc si daca ea nu te crede atunci n-o sa te mai rogi de ea. Astepti sa ii vezi reactie, poate dura ceva, dar daca totusi nu vrea sa va impacati inseamna ca nu a tinut la tine cu adevarat si ca nu stie sa aprecieze persoanele de langa ea. In plus, amandoi sunteti vinovati, ea pentru ce a facut, iar tu pentru ca ai reactionat asa. So, bafta

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Buna! pai se pare ca ce a cautat prietena ta, a si gasit! Urat din partea ei sa se poarte asa cu o persoana pe care pretinde ca o iubeste.Cum adica sa le spuna altor baieti ca ii iubeste?`Te iubesc `sunt doua cuvinte magice pe care le spui numai atunci cand simti ceva pentru pers. de lanaga tine, nu le spui asa pe toate drumurile si oricui iti iese in cale! Ce sa inteleg? Ca iubita ta supune te iubesc cu usurinta? Asa ti-a spus si tie? Fara sa aiba pic de sentiment? Azi iti spune tie, maine altuia, si asa mai departe? Hmmm...chestia sata ma pune putin pe ganduri! Stii ce te sfatuiesc eu? uite: incearca sa nu o mai suni, nu mai insista, nu mai vb cu ea cateva zile,las-o sa isi dea singura seama ca a gresit!(stiu ca e greu,dar macar incearca ).Dar de ce vrea sa te faca gelos? Ai gresit tu oare cu ceva in fata ei? Si nu ii mai inchide telefonul, nu e frumos nici din partea ta sa faci una ca asta.Nu -i mai spune vorbe grele la suparare,nu stii cat de mult dor! Stiu ca iti este greu dar macar incareca sa te controlezi putin,incearca sa iti pastrezi calmul si spune-i ca ar fi mai bine daca ati discuta ca doi oameni maturi. Acordati-va libertate unul altuia,aveti incredere unul in altul caci numai asa veti reusi sa aveti o relatie adevarata! Nu ai idee cat de mult conteaza increderea in celalalt, intr-o relatie. Bafta, si sper ca te-am ajutat cat de cat!

| anonim_4396 explică (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Nu stiu daca le-a spus lor "te iubesc", am intrebat-o ce vorbeste cu alti baieti si mi-a raspuns"le zic cat de mult ii iubesc"...si are motive sa se razbune si eu am suparat-o de multe ori grav.dar acum sincer, nu vad nimic in viitor si daca stau cu indiferenta se va termina curand ce a mai ramas din relatie.Nu vreau sa o pierd.Dar ea mereu ma respinge, raspunde mereu cu "aha", "asa", "bine", "nimic", "lasa". Si de cate ori incerc sa vorbim normal, nu putem pentru ca se joaca cu cuvintele astea.Deci nu prea mai am solutiisad

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru anonim_4396):

`si daca stau cu indiferenta se va termina curand ce a mai ramas din relatie.` si iti place relatia ta? sau mai bine zis `ce a mai ramas din ea`? Iti place sa te amagesti singur? Iti place sa continuati in felul asta (certuri,gelozii etc). Iti place sa pierzi timpul cu ea stiind ca te va respinge mereu,ca te va face gelos? La ce iti foloseste? Va pierdeti timpul amandoi daca nu incercati sa solutionati cumva relatia! Cred ca la voi lipseste mult increderea si comunicarea! Nu atiu.ce sa zic,eu nu sunt cu voi sa vad care greseste,a cui e vina,numai voi stiti. Incearca sa analizezi putin situatia,gandeste,mediteaza la relatia ta, vorbeste cu partenera ta,spune-ti parerea, spune-ti oful si ceea ce ai pe suflet si poate veti ajunge la o concluzie. Totusi nu increca sa te amagesti in zadar, sau sa va amagiti in zadar! Viata e mult prea scurta ca sa o irositi fara rost! A si inca ceva ...renuntati la gelozie, pentru ca poate strica si casnicii nu numai relatii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce indiferenta? sa ne certam iar mai rau nu? uite ca poate pentru mine ea e singura fata de pe Pamant si merita.Ea nu ma crede cand ii spun ca o iubescsad ce sa fac... vreau sfaturi ca sa salvez relatia nu sa o fac mai rau.Nu caut razbunare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ajuta cu ceva si informatia asta, ea e mai mica decat mine cu 2 ani dar nu conteaza pentru mine, e matura.Nu stiu de ce nu ma crede ca o iubesc, zice mereu ca eu umbu cu alte fete...dar nu fac asastraight face help

| mikysweet a răspuns:

Pai uite eu sunt fta si stiu cum se simnte o ft auh nua r fi trebuit sa reactionezi asa dar mrg si eu cred ca as face la fel in locul tau uite ce faci dac anul vrea sa vb cu tine nu o mai intrebare nimic trateazo cu indiferenta fiindca ea stiind ca uh o placi daca vede ca o tratezi cu indiferenta ea o sa se intrebe bai dc numai vb cu mine si o sa vina sa intre in vb cu uh :ai grija sa fi calm fiindca indiferenta doare cel mai tari de ex ea ce face exact asta te trateaza cu ind si doare si uh ce faci intrii in vb cu ea ast aiti explic sper ca aiinteles si sa stii c a nu e singura fta de pe pamant inseamna c nu te merita succes! ai grija de uh si ce faci!