| BitKode a întrebat:

sad Ascultati ce am patit azi. Eu am 15 ani si pana acum am avut doar 2 iubite. Una chiar mi-a placut mult iar cu alta am stat doar sa o fac fericita laughing Aia de care mi-a placut a fost mai mare ca mine cu cateva luni si ultima e de seama mea tongue Azi m-am certat cu un fraier rau de tot si cica tu nu vezi ca aia a stat cu tine numa asa. ca am lasat-o eu sad Cica ar fi stat cu el si chestii din astea, ba ca ce vorbesc ca eu am avut doar 2 gagici si ca el a avut 15 si e mai mare cu 3 luni ca mine crying Cum pot sa fiu mai atractiv la fete tinand cont ca am 190 si 85 kg.Patratele nu am dar mai multi prieteni/prietene mai mari mi-au spus ca arat chiar bine sa ca nu trebuie sa imi fac griji de gagici acum laughing Dar ma cam enerveaza gandul ca altii mai urati ca mine au avut 15-20 de iubite si eu doar 2. :I Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Inna95 a răspuns:

Problema e ca majoritatea fetelor sunt naive si sunt atrase mai mult de baietii "rai". Nu iti mai face probleme din cauza aspectului fizic, tot ce trebuie sa faci e sa fii dragut si amabil cu fetele si ai sa vezi ca se va gasi o fata care sa se indragosteasca de tine. Stai linistit si nu iti mai face probleme ca alti baieti au avut mai multe prietene. Pun pariu ca au avut, dar n-au stiut sa se comporte cu ele. Tu fii unul care va sti si ofera-le atentie. In fond, asta isi doresc fetele: atentie! happy

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

20 iubite la 15 ani? la varsta voastra ce inseamna sa ai iubita? daca va tineti de mana 2 min inseamna ca ati fost impreuna?

| d33a15 a răspuns:

De ce vrei sa fie o concurenta intre voi? el a frant mai mule inimi ca tine.El si-a batut joc de mai multe fete.dar tu nu..Nu trebuie sa ai mai multe prietene doar asa ca sa le poti numara..mai bine o fata buna si atat

| Oana17 a răspuns:

Pai...ar trebui sa astepti pana cand te vei indragostii iar, nu conteaza cate prietene au avut ceilalti prieteni ai tai...cel mai important este sa iubesti pe acea fata, nu sa stai cu ea pur si simplu sa te dai mare ca ai ''gagica''.