| GIRLBELIEBER a întrebat:

astazi 27.11. 2012 m-am despartit de prietenul meu ne-am mai despartit dar nu am suferit am stiut ca s e va intoarce inapoi acum a fost mai serios v-as spune povestea dar e lunga si comlicata. acum sufar foarte mult pentru. ca stiu ca e definitiv as vrea s ascap de aceasta durere si suferinta va rog dati-mi niste sfaturi!?

5 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Pai,daca te iubeste lasa-l pe el sa faca primul pas.
Tu,iesi cu prietenele,distreaza-te, citeste carti. Uita orice ce-ti va aduce aminte de el.
P.S: Nu il vei uita, stiu asta, si nu va distruge suferinta asta nimic, dar treci peste.
Bafta!

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

De obicei se mananca ciocolata si inghetata dar trebuie sa faci ceva care sa iti scoata gandul asta oricum in ctv zile o sa fie gata

| Azazea a răspuns:

Iesi in oras cu prietenele sau cheama-le la tine si faceti ceva ca sa iti mai iei gandul, cu timpul va trece totul, depinde de tine.

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Sa nu suferi dupa cel ce nu merita.nu varsa lacrimi. timpul trece la fel si durearea ta.incearca sa stai cu colegii ca sa diminuezi durerea

| DyahAlexandra a răspuns:

Timpul vindeca tot. da e nevoie de rabdare de FIER. petreceti cea mai mare parte a timpului cu prietenele, te va ajuta