| Minhohwe a întrebat:

Astazi am avut o problema!
Eram la scoala si inainte sa intru in clasa o colega m-a luat in brate.Pe hol era un tip din alt liceu, caruia ii placea de acea fata. Dupa vreo 10 minute,a venit la mine in clasa, unde a intrat doar el, iar la usa mai erau cam 3-4 baieti.Eu stateam in banca, s-a pus langa mine si m-a intrebat ce treaba am eu cu acea fata.I-am spus ca suntem colegi de clasa si doar asta.Eu ma uitam fix in ochii lui,iar el la fel.M-a intrebat daca sunt smecher,i-am spus ca nu,apoi m-a intrebat daca vreau sa-mi dea doua palme,sa incep sa plang (nu am raspuns). Am continuat sa ma uit in ochii lui,si mi-a spus "ce te uiti asa la mine, uitate prin clasa in... mea".Mi-a dat o palma si a plecat.

Nu stiu ce sa fac, sa-i spun unu var de-al meu mai mare (29 de ani) care are multe cunostinte sa se ia de el pe facebook,sau sa-l las in pace? Tipul poate venii oricand la liceu, sa se mai ia de mine, (el este mai mare decat mine). As vrea sa-i spun si dirigintei, poate rezolva ceva :-s.Sa-i spun si mamei?

Putin ajutor?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Bianca1001Bia a răspuns:

Pai spune'i fetei aleia sa te lase dracu in pace, nu esti prostu ei, sa se foloseasca de tine sa scape de prostu ala, si du-te frate direct la directiune cu numele aluia, si daca nu se potoleste politie direct, esista legi pe care smecheru **** ala le incalca, al dracu prost, eu ii futeam 3 labe de se dadea dadura pe jos

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ar merita o lecție tipul ăla, atât zic.

| MskDesign a răspuns:

Cate raspunsuri idioate?!
Bineinteles ca trebuie sa vorbesti cu parintii tai si cu diriginta. Daca am inteles bine, cel care ti-a dat palma nu este un elev al liceului si chiar sunt curios cum a reusit sa intre pana la tine in clasa.

| Pool77 a răspuns:

Spune-i la varul tau, sa vina si sa-i dea el doua palme sau cu cunostiinta lui.
Astia-s doar smecheri ma, normal ca te dai mare la aia mici. O sa vezi dupa prima "palma" se calmeaza el.

| iSwag a răspuns:

E de etnie rroma? Daca nu o sa mai vina nu-i spune nimanui. daca o sa continue spune-i dirigintei (cum i-ai spune unei scoici sa invete. lucru inutil, dar incerci). Daca nu se rezolva... fa rost de 2 cagule

| Minhohwe explică (pentru iSwag):

Nu,este roman, dar taran...