| Andrei666111 a întrebat:

Astăzi am o intrebare mai ciudată putin dar na! Pentru ca vad ca tot incepe scoala am o colega de clasa in care îmi cam place de ea. Si am venit aici pentru ca mi-as dori sa imi dati niste sfaturi sa ma pot împrieteni cu ea si de restul mai vedem.(Mentionez ca am 13 ani si sunt clasa a 6) Si inca ceva : este normal sa ai o prietena la 13 ani? Va astept raspunsurile.

Răspuns Câştigător
| IdkPa a răspuns:

Nu este nimic anormal in a avea o prietena la această vârstă. Sunt fata,deci te pot ajuta cu sfaturile. In primul rand, deschide o conversație. Întreab-o cum este,cum se simte,ce lucruri ii plac,ce lucruri nu ii plac, chestii d-astea. Par mărunte,insa fetele le apreciază mult! In general,fetele sunt prea,,timide,, pentru a deschide o conversație cu un băiat. (Unele). Du-te la ea, spune-i macar un,, buna" si întreab-o cum ii este ziua (cel mai drăguț). Asa este cel mai bine. Cere-i numărul (daca nu il ai) si mai vorbiți si acolo(pe whatsApp de ex) sau cere-i Instagramul (repet, daca nu i-l ai desii sigur i-l ai.), sigur la un moment dat o sa ii placa de tine daca vorbiți si desigur, daca se simte confortabil cu tine. rolling on the floor Mult succes!

2 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

E normal sa ai prietena la 13 ani, de ce nu?!
Daca si ea te place ai sa observi priviri, comportament frumos, atentie. Daca nu te baga in seama, nu te place, insa poti incerca sa intri in vb cu ea de diverse si vezi cum se comporta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi poţi să te bagi în seamă cu ea întrebând-o dacă a învăţat la o anumită materie, oricum, chestii legate de şcoală. Asta pentru început. Dacă vezi că îţi dă un feedback pozitiv, te poţi "avânta" apoi să-i ceri numărul de telefon şi să discutaţi şi despre alte chestii. happy