anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am vorbit cu fata pe care o iubesc de 3 ani de zile si mi-a spus ca tine la mine ca la un frate si nimic mai mult,am zis ca ramanem prieteni si asta a fost.Dar ma simt de imi vine sa mor,simt ca am un cutit in piept si ma simt ingrozitor cum nu pot explica.Ei ii place de un baiar cu, care va fi in acelasi liceu dar pe care inca nu l-a intalnit si au vorbit doar pe facebook.Eu am 16 ani si ea 15. O iubesc extrem de mult si ma simt terminat ca es nu simte nimic pentru mine! Ce sa fac va rog niste sfaturi ceva.Nu cred ca mai gasesc o fata ca ea pentru ca o simt ca o bucata din corpul meu atunci cand o vad si nu suport sa o vad cu altul.Deci care ar fi solutia?

12 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ea trebuie sa-si urmeze preferinta. Daca noul baiat o va dezamagi se va intoarce la tine.Din pacate, tu vei iubi atunci o alta fata.

| Pool77 a răspuns (pentru mira):

Ar fi chiar fraier sa o mai accepte. Nimeni nu e roata de rezerva. Sper ca nici el nu va fi. happy

| Pool77 a răspuns (pentru mira):

Ehh. Sincer cred ca te vrea asa de rezerva.(Doar in cazul in care i-ai zis ca o iubesti de mai mult de 3 ani) Pentru ca daca stie acest lucru atunci ti-ar fi zis pur si simplu nu. Asa esti doar un "frate", care va fi acolo cand nimeni n-o va dorii. Treci peste, resemneaza-te si cam atat va fi. Mai mult nu mai ai ce face. Singurul lucru ti-l pot recomanda e sa nu vorbesti cu ea fetelor le place daca le interesezi, ignoar-o si va veni la tine singura crede-ma! happy Bafta si uit-o.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Pool77):

Dar crezi ca daca nu o mai bag eu in seama va veni ea la mine? Nu prea a parut sincera cand mi-a zis ca tine la mine ca la un frate ca nici ea nu stie ce simte pentru mine de fapt. Oare va veni inapoi la mine?

| siriusblack98 a răspuns (pentru mira):

Dar crezi ca va regreta ce a facut si se va intoarce la mine?

mira
| mira a răspuns:

Nu se stie.Viitorul este imprevizibil. Oricum, greseala celor mai multi indivizi este ca ei considera persona iubita drept o proprietate.

| siriusblack98 a răspuns (pentru mira):

Poate! Poate ca nuwinking

| Pool77 a răspuns:

Daca nu stie clar ce simte atunci e clar. happy Eu zic sa n-o bagi in seama fi indeferenta cu ea. In proportie de 90% va da roade, doar daca nu se crede buricul pamantului.

Deci chiar mi-as dori sa ma bage ea in seama pentru ca o iubesc foarte mult si oricum imi este greu sa nu o mai bag in seama de nici un fel dar voi incerca sa ma abtin!

| Pool77 a răspuns (pentru siriusblack98):

Daca stati aproape unul de altul,daca iesiti intr-un grup de prieteni comuni, daca va intalniti des, nu o saluta nici sa nu te uiti la ea prefate ca vorbesti la telefon sau chestii de astea. Daca ii contezi intr-o saptamana maxim isi va da seama ca ceva nu e bine, si in mod normal te va contacta. Daca nu macar stii un lucru sigur. Nu simte nimic pentru tine, si nu mai are rost sa continui suferinta asta. happy

Dar noi nu ne vedem ci doar am vorbit pe facebook.Adica nu ne-am mai intalnit de aproape doi ani dar ne cunoastem unul pe celalalt so vorbeam vreo patru ore pe zi dar cand a fost sa ne intalnim a bagat ceva de genul ca nu o lasa parintii.Da stiu ca vei spune ''si cum vrei sa fii cu ea daca nu ai vazut-o de doi ani'' dar e clar ca eu insemn ceva pentru fata aceasta.Dar este ceva ciudat oricum la mijloc.

| Legend123 a răspuns:

Hooooooooo ca nu s-a terminat lumea..sunt milioane de fete stai calm. cand o sa vezi o fata care iti va atrage atentia o sa o uiti pe fata aceasta o sa fi in limba dupa alta asa e in adolescenta trece frate trece. mai rau e cand vei fi casatorit nu vei mai dori o relatie vei dori sa ai si tu liniste laughing BAFTA