Hei! Iti inteleg perfect situația.Anul trecut, cand am dat eu si sora mea la liceu, (suntem gemene) mama mereu a avut o chestie ca sa stam in aceeasi banca, aceleasi haine si bla bla bla. Am intrat la acelasi liceu, un liceu la care mama mereu spunea numai chestii naspa, de fiecare data cand venea vorba, mereu spunea ceva si parca ma facea proastă numai ca nu avea curaj si era subtila. Dupa cateva saptamani s-a mai intalnit cu rude si prietene de ale ei si copii lor terminase la liceul la care am intrat noi si laudau liceul.Acum,mama ne lauda in loc sa ne faca proaste. Mentionez ca suntem pe stiinte sociale si sora mea intrase pe turism si alimentației, numai ca mama a convins.o pe diriginta mea sa o ia si pe ea in clasa, iar acum mergem ambele pe stiinte sociale.
E doar un liceu, nu ar trebui sa lasi doar chestia asta sa iti intre in cap. Toate liceele sunt bune atata timp cat înveti... la turism faci matematica.iar daca vrei sa progresezi in informatica exista cursuri, am un coleg care vrea pe stiinte ale naturii si ii place mult informatica si facea pregatire la info..hmm..dar daca vrei sa te transferi neaparat:
1.La sfarsitul semestrului 1->cu media de la examen=>fara sa dai diferente
2.La sfarsitul anului->cu media de pe tot anul->trebuie sa dai neaparat diferente
Hmm..apropo..ai spus mai sus:,, Cum credeti ca as putea sa scap de vina asta pe care o port, care este mai mult ca o dezamagire fata de mine insumi.,,=>stii..eu cand am intrat la liceul la care am intrat..si eu eram bulversată..dar..am avut o vorba..cu care am trecut peste..Domnul m.a dus acolo..stie el de ce..asa iti spun si tie.(poate ai sa iti legi prietenii pe viata). Ai o singura viață, daca te lași sa fii descurajat de un singur eșec inseamna ca nu stii sa traiesti, cand cazi te ridici, nu rămâi pe jos.
Succes la liceu! O sa iti placa, chiar daca esti la un profil nedorit.
Mersi mult pentru raspuns, daca imi poti explica la ce te referi prin diferente? as vrea sa incerc sa ma transfer de la sfarsitul semestrului 1
N.ai pentru ce!
Diferente=ce se face la mate info(profilul la care vrei sa mergi) si nu la profilul tau(turism si alimentatie).le afli de la scoala la care vrei sa te transferi(cred)=>ele se dau doar daca te transferi la sfarsit de an(ma refer la cls. a 9. a. dupa cls a 9.a trebuie sa dai diferente neaparat)
Daca mai ai vreo intrebare, poti sa ma intrebi oricand. Sper ca te.am ajutat! (:
Mai am o intrebare, daca am avut media 7, 04 la examen si 9, 20 media din 5-8 am vreo sansa sa ma transfer inca dupa semestrul I? Colegii mei au avut peste 7.50 media, deci diferenta este destul de mare dar ma intreb daca este vreo posibilitate totusi sa ma pot transfera. Mersi de ajutor, esti o scumpa.
Placerea e a mea! Din pacate, nu cred ca ai vreo sansa sa te transferi cu media aceasta(7, 04).dar te poti transfera la sfarsit de an scolar(cls a 9. a-final) dand diferente.
Poti sa mergi sa intrebi la secretariat daca mai au vreun loc disponibil si pentru tine(acum, inainte de inscrierea la liceu) dar nu cred ca ai vreo sansa..incearca totusi!
Bafta!