Basketul e un sport de echipa. Ar fi trebuit sa functioneze. Stiu ca o sa sune foarte urat ceea ce voi spune, dar stiu cum e. Imaginea conteaza (nu exagerat). Adica aspectul te face deseori sa fii mai increzator si mai mandru de tine. Mi s-a intamplat sa merg intr-o zi data cu rimel si ceva ruj in tramvai si baiatul cu care merg in fiecare zi (stam unul langa altul si nu prea vorbim), a inceput sa-mi spuna toata istoria vietii lui. Nici nu mai puteam sa-mi ascult muzica. E trist cand vezi ca atitudinea oamenilor fata de tine depinde de felul cum arati. Nu ar trebui sa te schimbi daca nu vrei. Imi pare rau ca nu prea am fost de ajutor.
Si eu sunt la fel.dar ma bucur pentru ca nu prea imi plac persoanele indraznete.Sigur,e bine sa fi si indraznet cateodata dar cu limite. Daca chiar vrei sa nu mai fi, atunci incearca sa fi mai sigur pe tine!
Incearca sa te gandesti la lucrurile pe care le pierzi sau pe care le ratezi prin asta.
A, si nu incerca sa te schimbi dintr-o data, e cea mai mare prostie, incepe cu lucruri mici cum ar fi sa te implici mai mult in conversatii sau sa spui putin mai mult din ceea ce gandesti.
Sper ca te-am ajutat.
Daca chiar vrei sa te schimbi (pentru ca asa vrei tu, nu ceilalti), te sfatuiesc sa practici un sport (de preferat de echipa), asa incat vei fi fortat sa interactionezi cu oamenii.
Dar daca practic basket din clasa 5 (deja 4 ani )?
Sa stii ca mai ajutat...nas crede ca infatisarea mea nu e chiar buna ..multe fete incep sa vorbeasca cu mine chiar mi-a propus si intalnire.dar cind ajung sa vorbesc cu o fata ma inglod.
Basketul e un sport de echipa. Ar fi trebuit sa functioneze. Stiu ca o sa sune foarte urat ceea ce voi spune, dar stiu cum e. Imaginea conteaza (nu exagerat). Adica aspectul te face deseori sa fii mai increzator si mai mandru de tine. Mi s-a intamplat sa merg intr-o zi data cu rimel si ceva ruj in tramvai si baiatul cu care merg in fiecare zi (stam unul langa altul si nu prea vorbim), a inceput sa-mi spuna toata istoria vietii lui. Nici nu mai puteam sa-mi ascult muzica. E trist cand vezi ca atitudinea oamenilor fata de tine depinde de felul cum arati. Nu ar trebui sa te schimbi daca nu vrei. Imi pare rau ca nu prea am fost de ajutor.
Robert2003Sparanghelus întreabă: