| Jjj840 a întrebat:

Aveti cateva idei de cadouri de Craciun pentru mama, bunic si frati? Apropo, am 2 frati si 3 surori. Nu stam deloc bine cu banii si trebuie sa ma incadrez intr-un buget foarte mic dar in acelasi timp sa le iau ceva frumos si UTIL!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La frati mai bine le iei cate un mos de ciocolata, adica sunt prea multi si ti-ar fi imposibil sa imparti bugetul la toti, sau sosete pufoase, gasesti in pepco daca ai seturi foarte dragute si ieftine. Pentru parinti, ideea de mai jos cu seturi de ingrijire mi se pare buna. La nivea aveau oferta ca daca cumperi seturi de ingrijire si te duci cu bonul care atesta ca ai cumparat primesti premii pe loc, razuiesti niste chestii si vezi ce ai castigat, cu cat mai multe seturi cu atat mai multe premii. Eu am luat 2 seturi si am castigat un BB cream si un sampon Nivea pentru barbati, mai aveau la alegere crema de fata, deodorant etc.

| sierra1 a răspuns:

"Nu stam deloc bine cu banii si trebuie sa ma incadrez intr-un buget foarte mic"

poate câte o ciocolată de calitare nu ar fi o idee rea

-- sărbători frumoase --

| ibaal a răspuns:

Ia-le ceva seturi pentru ingrijire personala.
Adica,indiferent de varsta,oamenii se spala big grin
Nu stiu cati ani au fratiorii tai.
Dar, pentru toti gasesti un sampon, in gel de dus, o crema, un deodorant...la 3 lei gasesti si hartia aceea specifica pentru impachetat,le asezi pe toate sub bradut,vor parea mai multe,toate cu numele lor.
Sau poti sa le iei,fulare,manusi, fesuri, si le impachezezi la fel. Sunt utile, ieftine, rezista mult timp si cu siguranta se vor bucura de ele.
Stii cum e, de la tine mai putin, de la Dumnezeu mai mult.
Sarbatori fericite!

| dmstefania a răspuns:

Le poti lua cate o rama cu o poza cu intreaga familie sau ceva de genul.