Salut! Imi place ca nu te lasi influentat chiar daca alte persoane ti-ar spune ca nu ai nici o sansa...Este foarte bine! Oricine are dreptu la o parere daca tu o ceri.Acum conteaza daca tu crezi ca are dreptate ori nu, deci prin urmare tu alegi daca o iei in considerare sau daca nu Daca vrei sa ai o relatie cu ea incearca sa pastrezi legatura cu ea
Vorbeste pe fiecare zi cu ea. O poti invita sa participe alaturi de tine la Balul Bobocilor, nu? Ce zici?! Legat de faptul ca esti la alt profil. E un lucru bun pentru ca daca a`ti fi in aceeasi clasa poate tu ai mai vorbii cu o alta fata si ea ar fi geloasa si tot asa.Deci nu este un dezavantaj! Succes si sper sa o cuceresti!
Stii...eu cred ca nu e important profilul la care este ea si faptul ca nu e acelasi cu al tau deodata ce spui ca aveti multe in comun...nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. E bine ca ai incredere in tine dar pana la urma timpul le va rezolva pe toate. Cu timpul o sa va dati seama daca va potriviti si daca e bine sa incepeti sau nu o relatie. Bafta
Sa te intelegi cu cineva de la alt profil? NORMAL! Si eu sunt la mate-info si am 2 colegi care se iubesc. E penibil, sincer..de fiecare data cand se cearta, pe langa ei doi, mai sunt implicate inca alte 28 de persoane(colegii lor). De la alt profil e perfect,o sa aveti ce discuta. Si eu am avut prieten de la filologie si aveam foarte multe de vorbit. Profilul nu are nimic de-a face,pentru ca el nu reflecta materiile la care esti bun(eu,de exemplu,excelam la engleza,franceza si romana) ci ceea ce vrei sa faci in viata, iar eu una nu m-as multumi cu o facultate mediocra de litere sau ceva de genul. Deci, in general da, va veti intelege minunat, la fel cum eu cu prietenul meu ne-am inteles. Daca iti faci griji despre subiecte de vorba, stai linistit ca se gasesc. Noi nu ne mai dadeam rand la vorbit.
Eu am fost odata cu o fata de la alt profil si a mers totul bine... Nu conteaza profilul, daca relatia voastra merge bine e totul ok. Eu cred ca ai sanse, decat trebuie sa incerci.