Daca e adevarat si el a dat cu bata (de unde stii ca nu a dat prietena ta?), cred ca ai procedat foarte bine.
Pai ea cred ca a aruncat patura aia pe mine si el a dat habar nu am s-a intamplat repede
Moral vorbind ai procedat exemplar
dar... legal tu l-ai agresat mai tare si daca el te-a atacat conform legii ii faceai plangere la politie dar acum intr-un proces ar castiga votul instantei caci tu esti atacatorul analizand dupa faptul ca iai provocat mai multe daune fizice
SUCCES, ai nevoie
Nu trebuia sa il bati asa de tare dar totusi trebuia sa il bati. In locul tau doar il tranteam la pamant si il amenintam si atata tot. Funda!
Daca e gluma ai grija prietene ca pentru asa ceva faci puscarie nevinovat dar daca e adevarat...merita puscaria ))
La noi in comuna s-au produs 2 crime una acum 2 ani a luat un copil sarac acasa l-a batut violat si omorat apoi l-a dus in padure si l-a spanzurat ceva in genu sa zica ca s-a spanzurat si criminalu ala a mai omorat o femeie a luat geanta cu 30 de milioane ea era patroana la un magazin si criminalu e unu care are 17 ani l-am batut eu mai de mult si a vrut sa mi-o dea urat cu niste borfasi si am luat si eu tata bata de baseball de otel dur foarte grea dar puternica sa vad care vina sa dea in mine ii dadeam la toti in cap si nu ii aveam pe constinta.Acum baiatu ala de 17 ani e la parnaie azi l-au prins.Nu cred ca are ala tupeu sa se duca la politie
Pai ai noroc daca mai traieste ca din ce ai zis tu reiese ca ar trebui sa fie mort...si de unde esti tu?
Geo2969686 întreabă: