anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am fost la stomatolog sa`mi extraga o masea. Ce ma mai durut si cu doua seringi de anestezie sad nu mai pot va spun cu mana pe inima ca era sa mor pe scaunu lui si era sa mirat! Incepusem sa ma schimb la fata rosu, galben, vanat, verde, alb eram curcubeusad in fine trecui peste asta acum problema e urmatoare tot imi curge sange de acolo si mi se facu un sangele inchegat peste tot locul ala.Se intampla ceva daca se face? Cam in cat timp trece anestezia?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si in cat timp se vindeca?

| AndaWest a răspuns:

Buna,o problema asemanatoare am avut si eu, aveam infectie si am fost prima oara, mi-a facut anestezie de 2ori si nu amortea, m-a pus sa vin peste o saptamana, de data asta mi-a facut anestezie de 3ori de imi amortise si limba,mi-a venit rau(sufar de claustrofobie)se speriase doctorul ca nu stia ce sa imi faca, dar m-am linistit si a inceput sa mi-o scoata, cu 3anestezii si tot sinteam durere.intr-un final mi-a scos-o, mi-a ramas o gaura de mi se vedea maxilarulstraight facesi in 3zile s-a inchis.groaznic,nu mai merg la dentist cat traiesc eu