| gedderth23 a întrebat:

Azi cand am ajuns la scoala mi-am amintit ca incepem doar la nouastraight face. Dupa cateva minute dupa ce am intrat a venit o colega(cea mai frumoasa din clasa). Ea s-a pus la mine in brate si a inceput sa ma sarute. dupa 15 minute cat ne-am sarutat mi-a zis ca se ridica ca sa se razame de perete. Dupa ce s-a razamat mi-a zis sa ma duc sa o sarut.am tot facut asta aproape 50 de minute. dupa ce s-a terminat scoala m-a chemat la ea acasa sambata asta si mi-a zis ca va fi singura pana duminica.Ma gandesc ca ma place.:-P
P. S:avem amandoi 13 ani.
intrebare:
1)Daca ma intreaba daca vreau sa fim impreuna sa ii zic direct da?

Răspuns Câştigător
| MyShadow a răspuns:

Daca nu-i spui din prima da o sa creada ca n-o iubesti.
daca ii spui imediat da pari prea obsedat
daca ocolesti subiectul dupa ce pune intrebarea o s-o jignesti
daca ii spui sa aveti o perioada de proba :d la asta nu stiu ce sa spun, are doua taisuri. Uite care este marea belea, un sarut nu inseamna iubire, daca vrei o relatie bazata pe asta nu ii spui imediat, daca nu, ce iti pasa, oricum nu-ti pasa.
Gandeste-te bine inainte. Eu ti-am spus. In locul tau nu as spune imediat, as incerca ca de fiecare data cand cred ca ajunge acolo sa ma gandesc la altceva. Dar tinand cont ca te-a chemat cand este singura, nu cred ca ea... vrea altceva de la tine, nu neaparat o relatie. Poate nu gasesti un altul si daca ii place vrea sa fiti impreuna. Asta depinde de ea, dar dupa cuma reactionat nu pare sa te merite. Imi pare rau, sper ca gresesc si ea tine la tine crying

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Da, ii zici direct, adica daca si ea este asa directa, incat sa te sarute asa rapid, fii si tu directwinking
Bafta!

| BlackAngel232001 a răspuns:

Da desigur

| Bogdan01234 a răspuns:

Oh, la 13 ani a-ti facut asa ceva? sau ea a avut curajul asta, cam devreme putin. pai daca te place si mergi la ea poti sa ii spui ca da dar nu o fa direct. las-o sa te doreasca mai mult sa iti arate ca vrea happy nu ii da raspunsul care vrea sa il auda imediat.

| Pisiiii a răspuns:

Opa...tupeista fata.Sa te mai intrebe si daca vreti sa fiti impreunaaa si mai si.Ideea e ca daca tu o placi eu zic sa accepti iar daca nu te intreaba sa faci tu primul pas.

| UatDaFacx3 a răspuns:

Daaa.daca ai zis cea mai cea din clasaa...laughing)

| alinalove12 a răspuns:

Pai daca fata este frumoasa si iti place de ea frumos ar fi sa o intrebi tu pe ea si daca nu ai curaj si totusi ea te inreaba spune-i da direct dar fara sa sari de bucurie prin camera si apropo se subintelege ca sunteti deja impreuna?laughing

| mihaelaanonimus a răspuns:

Hmm...daca iti place de ea intreab-o tu ...ptc fetele nu intreaba baietii! Plus ca daca zici ca e si cea mai frumoasa din clasa.Sf:intreab-o tu!

| Sabzaky a răspuns:

Pai cine stie...acum depinde esti cam mic pentru asa ceva dar hai sa zicem. Eu zis ca nu ii zici Direct DA! ca o sa para ca esti disperat dupa ea... daca tot asa continua o iei deoparte si discutati si daca ea simte ceva pentru tine ii zici sa te lase sa te gandesti putin. Asta a fost tot.

fundita?big grin

| Dzex a răspuns:

Lol

| gagalitza a răspuns:

Pai e dificila situatia aveti cite 13 ani