Recomand o cladire inalta.Sa imi zici unde alegi locul, ca sa imi aduc un scaun si o punga de popcorn
Ia mama o lama si omoara`te. ce crezi ca o sa rezolvi cu o rigla? da.esti obsedata. du`te la ore ca si cum nu s`a intamplat nimic si gata.colegele din spate nu au cum sa spuna, atata timp cat nu au primit biletul.de curiozitate.cati ani ai?
Helooo azi e duminica.cum ai avut religia ultima ora?
Vrei sa nu mai minti si sa nu mai pui intrebari la panarama?
Daca vrei sa mori, mori Iti recomand H2SO4 - Acidul Sulfuric sau incearca sa inghiti o cantitate mai mare de produse de curatat
Bafta!
De ce sa te omori? staii mama calm\a....treci tu si peste faza asta.binele invinge raul. dar auzi?! tu azi ai avut religia ultima ora? azi, Duminica?
Ok, mie nici nu mi-a trecut asa ceva prin minte, nu am timp de asa ceva Doamneeeeee.
Pai... dupa parerea mea. Ori te sinucizi ori iti traiesti viata OK... n-are rost sa te amagesti 5-6 ani si dupa iti dai seama ca ti-ai pierdut viata plangand ca proasta fara rost, e o pierdere de vreme, astea is chestii trecatoare. Mai bine stai cu prietenii de vorba si vei uita de toate tampeniile astea. Lasate de rock / punk / emo chestii ca nu au nici un folos, cand devii mare trebuie sa castigi cumva bani, si nu poti castiga plangand, taiand venele, etc.
Uita-te in jur ce frumoasa e lumea si ce poti face, nu iti irosi viata plangand aiurea.
sper ca te-a ajutat
In primul rand, imi pare rau sa aud asta
si bine, vrei sa te sinucizi, dar gandeste'te ce o sa se intample dupa-aia. daca nu iti reuseste si ajungi in fundul unui sanatoriu plin de bolnavi mintali legata cu lanturi de pat? sau daca iti merge pasenta, si apoi vei ajunge in iad unde o sa suferi groaznic de tare?
ia gandeste'te de 2 ori... poate ca ar fi bine ca inainte sa faci acest pas ar fi bine sa vorbesti cu cineva care e dispus sa te asculte, un psiholog, dar in nici un caz un prieten pentru ca acela va putea rade de tine si sa nu te ia in serios. daca vrei sa mai vorbim da'mi un msj cu id tau. eu sper sa iti alungi gandurile astea negre
A Vi Zu Ca. Bu Bu Roa Za... azi e duminica femeia domnului, ia si du-te la somn ca indata aud ca vrei sa te tai cu creionu )
Mda...eu am avut ganduri din astea dar mea trecut cand am aflat ca gandurile astea vin de la Satana care vrea sa te faca sa te sinucizi casa ajungi in iad. Tu alegi daca vrei sa il asculti pe Satan sau pe Dumnezeu, iti sugerez sa te rogi! Bafta!
Mai incearca sa iti revii, consulteaza un psiholog sau vorbeste cu parintii tai, cu prieteni tai, dar e pacat sa te sinucizi de la o varsta asa frageda, indiferent ce problema ai, trebuie sa treci peste ea.
Luca_Andreea_Iustina_1989 întreabă: