Buna Axel, nu ii asculta pe astia, in unele cazuri fetelor li se pare atractiv daca ai fundul mare deoarece in gandul lor pervers spun asa: Mama ce ar merge asta o data. deci nu iti fie frica, e ceva normal, o sa vezi peste cativa ani cum o sa iti creasca si talia si pe masura ce trec anii o sa arati bine, si iti garantez ca o sa ai multe femei in pat cu fundul ala se zice ca cei cu fundul mare se misca bine in pat, deci sa ai incredere in tine, nu in toti prostii. P.S Daca cineva iti spune ca ai fundul mare, tu sa ii spui asa : Am fundul mare, dar macar eu am ce arata pecand tie ti s-e usca fundul la cat de slab/a esti Bafta. Funda?
Şi pentru replici slabe de agăţat. (cocalarism high gen)
Noi sa fim sanatosi.....slava domnului ca din cauza replicilor astea multe nopti am transpirat...nu ca altii care critica pe aici.
Si ce-i asa rau? si fetele se uita la fundul baietilor! Eu i-am zis la una, mai fitoasa asa de fel:"Ba, am cur mai frumos decat al tau, macar daca atat ai avea ca, creier nu ai"! Deci, nu are nimic! intra si tu in "gluma"lor si raspundele cu aceeasi moneda!
Ok,
M\Dar totusi repostez intrebarea, deoarece majoritatea au deivat
Eu nu cred ca am derivat deoarece ai intrebat daca unui baiat ii "sta rau" si ca nu iti convine cu fundu`de fata, la asta am raspund.Cum sa scapi? aici nu stiu
Nu, tu n-ai derivat! Am spus majoritatea dar nu te-am inclus in ''majoritatea'' asta.
Ce prostie! Intreaba baietii peste vreo... anisori sa vezi ce ti-ar face ei in visele lor masturbatoare...
Stai linistita, e ok! Sa fi mandra de asta si daca ai soldurile mai mari nasti usor!
Chiar nu ai inteles ca este baiat? De ce ar vrea sa isi scoata fundul in valoare daca e baiat? El tocmai pe invers vrea...sa scape...
Multumesc de raspuns, dar nu ai un sfat pentru mine? Daca esti fata imi spui si mie daca va plac la baieti funduriule mai mari, bombate?
Nu,Nu sunt fata, dar totusi cred ca la unele fete le plac asta...iar la unele nu.Parerile sunt impartite.
Va rog nu deviati de la subiect, daca eu am deviat putin nu inseamna ca si voi trebuie.
Ywar sa stii ca te-am dat la admini pentru amenintarile tale la viata reala! Sa stii ca eu nu sunt un copil care crede orice
Gata, repostez intrebarea p[entru ca vad ca aici din cauza lui ywar toata lumea a deviat.
Marius339 întreabă: