| Axel22 a întrebat:

Azi la scoala trecea o fata prin spatele meu si a zis catre celelaltye "Ni asta are fundu mai bombat decat mine!" toti au ras si colegii, noroc ca erau putini in clasa. Nu-mi convine ca am fundul bombat, pentru ca e genul ala. Fund de fata crying, si ma enerveaza la culme. Anul trecut mi-a zis un prieten ca un coleg de al lui de clasa a zis ca am fund de femeie.crying. Deci e ceva urat la un baiat sa aiba fund bombat? Daca da cum dracu sa scap de asta? La faza cu "e urat la un baiat." doresc sa-mi raspunda fetele. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| RaulMA a răspuns:

Buna Axel, nu ii asculta pe astia, in unele cazuri fetelor li se pare atractiv daca ai fundul mare deoarece in gandul lor pervers spun asa: Mama ce ar merge asta o data. laughing deci nu iti fie frica, e ceva normal, o sa vezi peste cativa ani cum o sa iti creasca si talia si pe masura ce trec anii o sa arati bine, si iti garantez ca o sa ai multe femei in pat cu fundul alawinking se zice ca cei cu fundul mare se misca bine in pat, deci sa ai incredere in tine, nu in toti prostii. happy P.S Daca cineva iti spune ca ai fundul mare, tu sa ii spui asa : Am fundul mare, dar macar eu am ce arata pecand tie ti s-e usca fundul la cat de slab/a esti happy Bafta. Funda?

29 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Mă nu ştiu, mie-mi plac smug

| shadow72 a răspuns (pentru AikkoxD):

laughing

| AikkoxD a răspuns (pentru shadow72):

Şşş, nu mă da de gol că mă dau la băiatul ăsta. Sper că are peste 18 ani

Nu are...dar eu am...si am si fundul bombat. facem o combinatie?

Dar am abonament...

La dinastia ca mine sigur nu.tranformam TPU-ul in facebook.

Oh, iubesc faţăcarte-ul.

E asemanatoare traducerea dar sigur stiai

De fapt nu, am aproape 11 ani, nu ştiu engleză.

Aoleu...cred ca aud sirena de la politie cum vine sa ma ia pentru pedofilie

| anonim_4396 a răspuns (pentru shadow72):

Şi pentru replici slabe de agăţat. (cocalarism high gen)

| shadow72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi sa fim sanatosi.....slava domnului ca din cauza replicilor astea multe nopti am transpirat...nu ca altii care critica pe aici.

| Fernando9Torres a răspuns:

Si ce-i asa rau? si fetele se uita la fundul baietilor! Eu i-am zis la una, mai fitoasa asa de fel:"Ba, am cur mai frumos decat al tau, macar daca atat ai avea ca, creier nu ai"! Deci, nu are nimic! intra si tu in "gluma"lor si raspundele cu aceeasi moneda!

| Axel22 explică (pentru Fernando9Torres):

Ok, laughing

M\Dar totusi repostez intrebarea, deoarece majoritatea au deivat straight face

| Fernando9Torres a răspuns (pentru Axel22):

Eu nu cred ca am derivat deoarece ai intrebat daca unui baiat ii "sta rau" si ca nu iti convine cu fundu`de fata, la asta am raspund.Cum sa scapi? aici nu stiu

| Axel22 explică (pentru Fernando9Torres):

Nu, tu n-ai derivat! Am spus majoritatea dar nu te-am inclus in ''majoritatea'' asta.

| ywar a răspuns:

Ce prostie! Intreaba baietii peste vreo... anisori sa vezi ce ti-ar face ei in visele lor masturbatoare...
Stai linistita, e ok! Sa fi mandra de asta si daca ai soldurile mai mari nasti usor!

| Axel22 explică (pentru ywar):

Bai copile sunt baiat, tu cand itesti o intrebare nu te uiti la numele userului? Si in plus ce fata s-ar plange ca are fundul bombat?
Iti spun din nou, sunt baiat...

| Pricked a răspuns (pentru ywar):

Nu te-ai prins că-i băiat?

| ywar a răspuns (pentru Axel22):

Copile? Sunt trecut de o anumita varsta in care curul bombat nu e suprema valoare. dar sa nu divagam. Du-te fa dans! si o sa te ajute sa il scoti in evidenta

| ywar a răspuns (pentru Pricked):

Mie imi plac fetele! happy

| Pricked a răspuns (pentru ywar):

laughing.

Nu era întrebearea mea, nenea Ywar.

Edit: Ups! o.O. M-am uitat la comentariul greşit.

| BpBycaBestEVer a răspuns (pentru ywar):

Chiar nu ai inteles ca este baiat? De ce ar vrea sa isi scoata fundul in valoare daca e baiat? El tocmai pe invers vrea...sa scape...

| Axel22 explică (pentru BpBycaBestEVer):

Multumesc de raspuns, dar nu ai un sfat pentru mine? Daca esti fata imi spui si mie daca va plac la baieti funduriule mai mari, bombate?

| BpBycaBestEVer a răspuns (pentru Axel22):

Nu,Nu sunt fata, dar totusi cred ca la unele fete le plac asta...iar la unele nu.Parerile sunt impartite.

| Axel22 explică:

Va rog nu deviati de la subiect, daca eu am deviat putin nu inseamna ca si voi trebuie.

| Axel22 explică:

Ywar sa stii ca te-am dat la admini pentru amenintarile tale la viata reala! Sa stii ca eu nu sunt un copil care crede orice happy

| Axel22 explică:

Gata, repostez intrebarea p[entru ca vad ca aici din cauza lui ywar toata lumea a deviat.

| On3St4r a răspuns:

Sală, încearcă să faci sală. Sau măcar să alergi.