| Axel22 a întrebat:

Azi la scoala trecea o fata prin spatele meu si a zis catre celelaltye "Ni asta are fundu mai bombat decat mine!" toti au ras si colegii, noroc ca erau putini in clasa. Nu-mi convine ca am fundul bombat, pentru ca e genul ala. Fund de fata crying, si ma enerveaza la culme. Anul trecut mi-a zis un prieten ca un coleg de al lui de clasa a zis ca am fund de femeie.crying. Deci e ceva urat la un baiat sa aiba fund bombat? Daca da cum dracu sa scap de asta? La faza cu "e urat la un baiat." doresc sa-mi raspunda fetele. FUNDA!

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Fetelor le place!

| Axel22 explică (pentru mihai69):

Doamne da sa ai dreptate big grin

| mihai69 a răspuns (pentru Axel22):

Crede-mă, știu ce spun! E primul lucru pe care le pică ochii când se uită la un tip; așa cum noi ne uităm la „bal(c)oanele" lor. tongue

| anonimg a răspuns:

Pantalonii sa-ti fie un pic mai largi si tricoul/geaca sa fie mai lung/a.
Probabil esti mai plinut si ar trebui sa slabesti. Greutatea corpului sa fie proportionala cu inaltimea. Ex: la 1, 70m sa nu depasesti 70kg; la 1, 65m = 65kg.

| Axel22 explică (pentru anonimg):

Eu am 1, 60 si ceva, catre 67, si la kilograme cred ca am 60 si cv dar e posibil ca sa am vreo 59.

| cristimihailov a răspuns:

Daca consideri ca ai fundul prea mare, du-te la o sala (super ar fi la fizioterapeut) sa faci niste exercitii pentru a iti intari si muschii de sub fund, astfel incat sa arate unitar.

| Axel22 explică (pentru cristimihailov):

Nu vreau sa ma cu neaparat la sala, dar ce exercitii m-ar ajuta?

| BlackOldSun a răspuns:

Raspunsul e simplu: *** everybody accepta-te asa cum esti daca nu se comformeaza lumea in felul cum arati te lipsesti de atentia lor nu ai nevoie de aprobarea si atentia lor! fii barbat!

| Axel22 explică:

Habar nu am cui sa dau funda, asa ca am sa las softul TPU sa acorde funda!