Buna!
Mai bine lasa-i in pace si cerele scuze, caci daca ii vei bate se va intampla mai rau.
O zi buna!
Tipic...nu mai bine se pune si in 4 labe sa ceara scuze? Traiti cu frica mereu si apoi va plangeti ca de ce e plina tara de tigani, corcituri si asa mai departe. Tipic romanesc
Depinde de persoana ta daca iti place mereu scandalul e altceva sau daca iti place mereu sa staii in grupurii scandaloase :*
o seara placutaa
P.S=> Nu vreau sa devina o cearta doar mi-am exprimat opinia
Chiar evit acele grupuri de care zici tu. evit scandalul, il ocolesc cat pot dar atat timp cat sunt in situatia de a fi calcat in picioare reactionez.Stii..noi ar trebui sa ne cerem scuze guvernului nostru ca suntem asa de *nesimtiti* si ca vrem mai mult nu? Respect opinia fiecaruia atat timp cat este una logica. P.S nu vei gasi cearta cu mine ci doar te vei contrazice pana vei renunta.
Nu am de ce sa renunt... Opinia ta este diferita de-a mea... Poate nici o opinie nu este adevarata poate amandoua se regasesc si se face doar o opinie. Ai dreptate trebuie sa reactionezi cand esti calcat in picioare k dupa aia vei fi luat de prost dar cum a pus intrebarea Twain,, Cum sa-l bat cand sunt singur" el sigur va cauta mai mult scandal asa mai bine sta in banca luii
Sta in banca lui pana la o anumita limita.Una este cand stii sa renunti si alta e sa stii cand trebuie sa actionezi, dar asa va fi mereu ..mereu vom renunta ca nu suntem uniti in nici un fel.
De ce mea ai raspuns?
Nu cred ca violenta este o metoda prin care sa iti dai dreptate. Orice persoana vrea sa se dea smecher prin baiate. Daca stiti sa comunicatii nu cred ca ar fi o problema... Mai bine ar fi sa nu gandestii cu pumnul sau altceva cand maii intalnesti conflicte ar trebui sa le ocolestii. NU o sa te ajute in mare parte acest lucru
Sper sa intelegii ceva
Daca nu iti faci dreptate astea o sa se tot intample!
Ba chiar o sa fie mai rau pentru ca o sa le dai curaj
O seara placuta
Daca nu iti faci dreptate o sase intample din noi
Ba chiar mai rau pentru cao se le dai curaj
O seara placuta
SakuraRebeca întreabă: