Nu oricum mai mutl de 2 tigari pe zi no sa fumez nu-s asa de tampit sa incep sa fumez cate 10 tigari sau 20 pe zi cum fac ele in fiecare pauza fumeaza cate 2-3 tigari si avem 5 pauze inmulteste + ce fumeaza dimineata si acasa
Dar nu conteza ca este o tigara, 2, 3, 4 ...parerea mea e ca nu se merita. Oricum, pana la urma e decizia ta.
Stii ce dovedeste atitudinea ta? Ca esti usor de manipulat.
Nu mau manipulat ele eu am vrut eu am cerut sa-mi dea sa fumez nu mau pus ele
Prietenii nu vor sa iti faca rau, acestia vor sa fumezi ca sa le cumperi si lor tigari.
Si tu crezi ca eu le cumpar
In primul rand pune si tu un semn de punctuatie si imparte dracu ideile alea in proprozitii. In al doilea rand esti naiv tare daca ai impresia ca odata ce te ai apucat de tigari vei putea sa renunti asa usor la ele.
Da pot sa ma las usor si inca ceva fac acest lucru pentru ca m-am saturat sa stau singur in pauza stau ca prostu si ascult muzica si o sa ma ainvat singur asa o s afiu toata viata si nu vreau asta
Asta zici tu acum ca poti sa te lasi cand vrei. Mai vorbim peste o 1-2 luni ca fumat 2 tigari pe zi sa vezi cum nu ai sa mai rezisti fara fumat.
Viata ta o sa inceapa cum ai relatat si tu,nu ai prieteni,te apuci de fumat sa fii "cool",o sa devii dependent fara sa-ti dai seama,dupa o sa vrei mai mult,si tu impreuna cu prietenii tai o sa incepeti sa luati iarba,si acum te-ai dus pe pl, o sa vrei mai mult, si mai mult, o sa incepti sa tragi coca, si dupa sa bagi dava(heroina)o sa ii vinzi lucrurile mamei ta din casa sa-ti cumperi doza, si in final o sa mori la maxim 26 ani, un baiat cu un viitor in fata, dar care nu a luat-o pe drumul cel "bun". Dupa ce imi citesti comm-ul cred ca o sa te mai gandesti odata pana sa mai fumezi urmatoarea tigara.
Ai dreptate da dupa cum vad nici9 unul nu ma pre cunoaste pe mine sincer am fost dependent d emulte lucruri pana acum poate pana la urma credeam c anul ma pot lasa am inceput sa fiu disperat dar am zis ba eu sunt un baiat puterni si mam last exact in acel moment de toate si nu cred ca o tigare un betisor imi poate schimba viata in acel mod exact in ce miai zis tu nu o sa se intample
Apropo ei fumeaza de mult timp si n-am auzit sa fi consumat iarba
Sa stii ca nu e o trecere mare de la tigari la iarba si ar fi bine sa nu te apuci te fumat.Iti mananca si banii si nu aduce nimic bun
Nu mai incerca asta! Nu face bine sanatatii si in plus oamenii o sa te accepte asacu mesti nu daca fumezi sau nu.