| DorianCapone a întrebat:

Salut TPU, azi pe tik tok era un prost pe live, el se credea smecher ca orice pustan din ziua de azi(si eu sunt pustan dar n-am arfe d alea de 2 lei pe burta goala,cu haine cu flex cu banii parintilor etc) bun si el injura, isi baga, isi scotea, vorbea urat etc, asculta muzica d-aia de mafioți, ca are grame, ca are arme, briceag etc si l-a auzit tacsulaughing)) apoi tacsu a intrat peste el in camera si s-au luat nitel la harță, mi s-a părut amuzant rau de tot sa vad un smecher din ziua de azi facut de **** pe live. Eu am luat partea aia si am pus-o pe contul meu de tik tok.Intrebarea este daca poate sa-mi faca ceva ala, sa-mi blocheze contul etc. clipul devine chiar viral, clipul are undeva la 2700 de views cand scriu asta rolling on the floor))

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Stiu ca pare foarte satisfacator sa vezi cum unii, pe care tu ii consideri ca merita sa si-o ia in nas, se fac singuri de cacao, dar pe termen lung nu e deloc ok.Iar ce ai facut tu, iarasi, nu e DELOC OK.

Daca vrea, da, poate sa-ti faca probleme, mai ales cand ii apare fata clar, i-ai scris numele etc. Copiii astia care cauta validare pe internet au probleme care trebuie rezolvate.Din moment ce tu simti nevoia sa cauti validare razand de altii, la fel, consider ca ai ceva probleme nerezolvate.

Apoi Tiktok e o platforma cat se poate de toxica. Nu ajungi nicaieri pierzand timpul acolo, razand de altii.

| lpavel a răspuns:

Daca are putina minte desi nu prea cred din cele spuse de tine, blocarea contului e cel mai bun lucru ce ti se poate intampla! Te poate reclama la politie pentru ca e interzis de lege sa pui pe cineva pe internet fara aprobarea lui mai ales in asemenea ipostaze...

| DorianCapone explică (pentru lpavel):

Pana la urma era treaba publica, adica avea 70 de pers pe live

| lpavel a răspuns (pentru DorianCapone):

Nu conteaza ca ce face el e public, e treba lui ce face, asta nu iti da dreptul ca si tu sa-i distribui materialul si chiar pe el in niste ipostaze proaste, asa e legea! Daca ar avea minte si te-ar da in judecata tu ar trebui sa-i platesti bani grei pentru daune morale, pentru ca da, juriul/judecatorul i-ar da dreptate ca asa zice legea!