anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi un coleg mi-a furat un obiect din buzunar ( de trei ori) si ne mai suportant a treia oara am fugit la el si l-am batut (nu cu pumni, il impingeam in pereti si chestii de genu', si din cauza ca eram foarte nervos s-a produs adrenalina, si dupa cateva minute s-a sunat si am dat test la mate, dar din cauza adrenalinei nu m-am putut concentra. As putea folosi o scuza, adica practic era o "problema" medicală?

6 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Problema medicala, asta suna cam a nebuneala, probleme psihice, poate dai de altele. Poti spune ca ai avut o problema, care te-a abatut de la ce era mai important:testul la mate.Nu-i nimic, iei acum 2 si in urmatorul.o nota mai mare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, zi ca-i batut pe unul si era mai important sa il dai cu capul de pereti decat sa dai testul la mate

| johnnny123 a răspuns:

Sigur ca poti, este o scuza foarte buna.
Si daca lovesti pe cineva cu masina poti sa folosesti scuza ca erai beat (tot o problema medicala e si asta). Scapi sigur.

| Staind a răspuns:

Nu te-ai putut concentra din cauza ta.
Asuma-ti rahaturile pe care le faci.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Nu prea o sa mearga scuza asta.

| Mindilica a răspuns:

Nu, nu poti folosi scuza asta. E bine sa ne controlam nervii, totdeauna sunt alte solutii de rezolvare a conflictelor, in afara de pumni si violenta.