Bună!
La fel ca și tine nu am îndrăgit științele exacte, însă mi-a plăcut istoria și biologia, eu am fost la științe sociale! A fost ok pentru mine. Oricum în primii 2 ani respectiv a 9 și a 10-a vei face chimie, biologie, fizica și mate. Eu am făcut mate pana în clasa a 12 a dar nu a fost cine știe ce. Profilul e foarte lejer. Și chiar am învățat multe chestii, bineînțeles studiind pe cont propriu. Ai timp o grămadă! În liceu într-adevăr nu prea înveți prea multe, facultatea e complet diferita fata de liceu. Vei înțelege când vei ajunge acolo, asta în cazul în care vei dori sa dai mai departe.
Numai bine! Și multa bafta! Sper sa alegi ceea ce ți se potrivește și ceea ce îți place cu adevărat!
Incearca la stiinte sociale? Adevarul e ca oricum nu o sa inveti mare lucru in liceu decat daca inveti singura. Nu te astepta sa dai de profesori bine pregatiti care sa te invete ei ceva. Totul se bazeaza pe cat de mult vrei tu sa inveti.
Sfatul meu e sa dai la ceva usor, si intre timp poti invata singura casa tot ce vrei. Oricum, dupa liceu poti da la ce facultate vrei tu (asta presupunand ca te-ai pregatit individual pentru asta).