| Ciufulituuu a întrebat:

.. Cand ma bat cum sa ma calmez? Adica cand ma bat nu stiu am niste nervi si nu pot sa scap de ei ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

Pai nu te mai bate ce vezi tu interesant in a te bate cu cei care te enerveaza mai controleaza-te si tu ca mai tarziu te vei trezi la zdup daca intelegi ce vreau sa iti ziclaughing cand cineva te enreveaza nu sari repede la bietul om cu pumnul ia-l la misto sau spune-i cateva pe tine nu te-ar enerva ca o persoana din jurul tau din orice fleac sa sara la bataie? eu nu cred ca ti-ar conveni gandeste-te la asta cand sari urmatoarea data la bataie si in loc sa bati oamenii mai bine bate intr-un perete perna sac ce vrei happy numanu-i nu ii place o persoana violenta! peace!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Te bati pana obosesti, pana cazi jos din picioare. Daca adversarul a cazut jos repede atunci te bati singur pana te calmezi...ce lume nebuna!

Ce beneficiu iti aduce bataia? Poate esti mut si inca nu stii ca un cuvant doar mai rau decat o palma.
So…take care!

| Ciufulituuu explică (pentru neluL):

happy Pai daca se leaga de mine si ma enervez? cum sa ma calmez? sa il las sa ma bata?

| neluL a răspuns (pentru Ciufulituuu):

NU! Normal, dar bataia nu este o solutie! Nu suntem in evul mediu. IGNORANTA este cea mai grea arma.

| Ovidiu11 a răspuns:

Sincer, nu din rautate, dar du-te la un medic pentru asta...ca sa iti spuna cum sa-ti controlezi nervii happy

| libra070 a răspuns:

Cifulitu! 1. daca te freaka la cap, nu-l bate
2. Daca sare la tine impinge-l
3. Daca te injura dai un pumn in ochi/gura si vezi k se apuca de plans si dupa aia ai probleme happy dar daca chiar vrei sa-l bati, Bate-lhappy