| yAdrian a întrebat:

Care ar fii, dupa voi, "leacul", ca sa-i spun asa, curiozitatii?
Adica nu vi s-a intamplat niciodata sa va spuna cineva ceva gen : "Hei, vreau sa iti spun ceva, da' iti spun mai tarziu! " Pe mine, personal, ma streseaza la culme asta si nu ma pot stapanii :O
Voi cum o faceti? Sau ce "remedii" imi recomandati contra acestei "boli"? :-)
Dau funda celui mai explicit raspuns!
Multumesc! ^_^

Răspuns Câştigător
| Lulalulalu a răspuns:

Pai eu sincer sunt in aceeasi situatie happy Stiu cat de greu este. Dar eu ma gandesc la faptul ca daca sunt din ce in ce mai curioasa pe urma o sa fie mai interesant cand o sa aflu happy Pana la urma, e ca un film, te tine in suspans happy Asta e si rolul happy La mine merge sa ma gandesc asa happy Succes. Funda? :*

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa te gandesti ca nu te intereseaza si ca nu e important pentru tine sa aflii acel amanunt si respectiv ca iti bati capul degeaba, si ca daca ar fi ceva important ti-ar spune direct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt o persoana extrem de indiferenta si n-am vreo reteta pentru treaba asta. Asa-s eu de la mama natura. Nu seman deloc cu mama si sora mea; sora-mea isi petrece tot timpul liber pe Facebook si discuta cu mama ceea ce vede. Eu n-am cont pe acel site, nu imi pasa de ceea ce fac altii, nu pun intrebari despre nimic, pur si simplu asa sunt eu.

| ane1765 a răspuns:

Spune-ti tie ca daca nu auzi acum nu te mai intereseaza, astfel datorita psihologiei inverse involuntare este foarte probabil sa iti spuna.