anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,caut o fata pe nume Ana, are 15 ani este nascuta in noiembrie,mica de inaltime,cu parul blond si scurt pana la umeri si cu breton,ea este din Constanta si cred ca invata la Colegiul National de arta Regina Maria,la profilul Desen pe clasa a x-a,are ochi caprui,si o piele foarte alba. Daca ajuta la ceva ea este momentan in vacanta la bunicii ei in Curtea de Arges, are o sora de 26 de ani si un talent ciudat(cred)de a-si indoi degetele mai mult decat este normal.Va rog mult daca o stiti sa-mi raspundeti.

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Care e intrebarea? si de unde so cunoastem noi pe ea?

| alabalaportocalala a răspuns (pentru wolder):

De ce vorbesti degeaba? Daca nu ai vreo idee despre ea de ce mi-ai"raspus"?

| wolder a răspuns (pentru alabalaportocalala):

Pentru ca `intrebarea` ta mi se pare stupida si ma mir cum de ai pus o astfel de intrebarethinking

| alabalaportocalala a răspuns (pentru wolder):

Nu am intrebat pe nimeni daca intrebarea mea este stupida, idioata scrisa gresit sau fara sens, pur si simplu am scris cu speranta ca cineva sa o recunoasca pe fata aceea, iarta-ma ca am crezut ca o sa ganditi si voi putin la ce am scris si ca nu sunteti copii de 6 ani sa va dau mura-n gura tot.

| yumary a răspuns:

Pai cum o cauti daca stii ca e in vacanta cu bunici ei la Curtea de Arges?

| alabalaportocalala a răspuns (pentru yumary):

Curtea de Arges e marewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Helăăăăăuu a răspuns:

Dat de ce o cauti? puppy dog eyes

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Helăăăăăuu):

laughingpentru ca am intalnit-o, am vb, si la final din cauza ca m-am grabit am uitat sa-i cer un nr de telefon sau ceva ca sa o pot contactastraight face