| ioanaaa_1437 a întrebat:

ce as putea face sa fiu mai sigura pe mine? imi pierd foarte repede increderea in mine.
De exemplu in clasa mea, cand vad unele fete care au tupeu, care sunt sigure pe ele, au mai multe fete. in preajma acestor persoane ma simt foarte ciudat, nu pot sa-mi exprim punctul de vedere. parca mi se incalceste limba straight face de abia vorbesc.
"Ma lupt" cu aceasta problema de cand sunt mica. si fara rezultate.
Ce ar trebui sa fac? va rog frumos ajutati-ma. happy

6 răspunsuri:
| blabla5532 a răspuns:

Fii naturala si nu cocalara, nu incerca sa fii ceea ce nu esti

| Calinush a răspuns:

Pe ce clasa esti? Daca inca nu ai intrat la liceu asteapta sa intri! Acolo e ca in filme! Esti cine vrei tu sa fi!

Daca esti deja la liceu. sau altundeva hmm... cu greu te mai schimbi... oamenii o sa te considere cum teau cunoscut.

| Nastia a răspuns:

Si eu sunt exact la fel.curjaul mi-l iau din muzica pe care o ascult, rap. din cartile pe care le citesc si din vointa pe care o am. vreau sa reusesc in viata si o sa fie asa cu orice pret.chiar daca nu sunt in lumina reflectoarelor, de undeva din umbra imi ating si eu scopurile, vorbesc de note la scoala.imbarbateaza-te singura si citeste carti de descoperire a vocatiei sau cartea "Puterea magica a cuvantului". succes.

| smile a răspuns:

Buna! sa stii ca si eu eram la fel inainte acum pot spune ca am prins ceva incredere in mine. Mi-am dat seama ca daca voi nu voi pronde putin curaj si daca nu imi voi spune punctul de vedere toti ma vor lua la misto si voi cadea de proasta.Incerca sa prinzi curaj si sa te gandesti ca in felul asta nu vei rezolva nimic.Succes

| maryy a răspuns:

Buna.Sa stii ca e mai bine asa mai timida decat 'tupeista'. De cate ori vrei sa faci ceva si nu ai incredere in tine doar spune SI EU POT, si vei reusii cu siguranta. Cele 'tupeiste' ca sa spun asa sunt mai cu fite mai artificiale care se cred printese.Nici eu nu prea le suport sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz sa nu faci ce fac ele pentru ca dupa aia o sa te vorbeasca pe la spate. ingora-le si nu le baga in seama. fa-ti un grup de prietene care au aceeasi problema cu incrdere in sine si poate merge mai bine