Depinde la ce o vrei. Daca o vrei sa fie practica, si sa poti citi ( de exemplu) pentru scoala chestii, si sa te joci, iti propun ori o tableta (Kindle Fire HD) sau un Notebook. Eu am ASPIRE One, si ii tare la indemana, imi place tare. E micut, de asemenea. Partea proasta e ca nu are din ala de CD. Asa ca. Din nou. Depinde pentru ce ai nevoie. Pe Laptop iti poti descarca jocuri adevarate-d'alea faine, bateria tine mai mult, capacitate (din cate stiu ) mai mare. Nu prea gasesc rostul tabletei, numa daca cumva calatoresti mult cu technologia langa tine.
In orice caz nu te atinge de IPAD-uri. NU!
E iau*, măi fată.
Şi eu aş lua laptop oricând, ba chiar găseşti ceva decent la banii ăia.
Leptop...1. Ține mai mult.
2. Descarci jocuri pe care pe tabletă nu le poți descărca sau juca.
3.E mai usot de folosit.
Pe scurt e mai bun leptopul.
LAPTOP - parintii mei au vrut sa imi cumpere de ziua mea o tableta. Inainte tata s-a interesat sa vada daca e buna de ceva..si concluzia e ca nu merita tableta pentru ce in afara de jocuri si net nu poti face alt ceva cu ea..de exemplu: vrei sa scrii un text pe tableta(in office) si dupa aia vrei sa il bagi in calculator=nu o sa mearga deoarece nu sunt compatibile officeurile sau nu mai sh ce a spus tata. Matusa mea are ipad 2 si nu e multumita..asta e parerea mea
Funda?
Mda...am doua raspunsuri diferite..as lua laptop pentru ca e mult mai bun si poti face mai multe pe el dar nu ar fi naspa nici o tableta mai ales ca e mai usor de transportat daca ai merge undeva...nu stiu ce sa aleg.
Penaaaa1 întreabă: