Hey! Eu cred ca ar fi incantata. Tuturor fetelor le plac florile, nu? Nu trebuie sa insemne ceva anume neaparat. Poti sa dai flori oricarei fete care iti este macar colega sau prietena, nu vad care este problema. Este un gest foarte frumos! Oricui ii plac florile. Acum ai grija doar sa nu aiba ceva gen vreo alergie cu acele flori, ceea ce este foarte improbabil. (Doar o posibilitate...) Daca nu stii ce flori sa iei care sa-i placa atunci niste trandafiri ar fi frumosi.
In ultima instanta, daca nu te crezi in siguranta cu florile atunci ia ceva din ciocolata. (Fetele pe care le stiu eu adora ciocolata).
Eu unul cred ca este oricum un gest foarte frumos.O sa-i placa foarte mult. Nu o sa creada ca iti place de ea...stai linistit.
Ar crede ca esti un tip banal la fel ca restul. Cere-i niste bani imprumut de ziua ei )
E chiar buna ideea. chiar daca suntem in 2015, nu inseamna ca a fi cavaler e banal. Fetele de obicei adora barbatii care au un pic de sensibilitate. Bafta si nu-ti fa griji. O sa-i placa.
Pai eu cred ca s-ar bucura, asta daca nu este genul de fata super populara, ai carei prieteni sunt ca niste cobai. Daca este o fata simpla, buna la suflet, atunci satisfactia ar fi si mai mare pentru amandoi. Nu cred ca s-ar supara, din contra. Sper ca te-am ajutat.
AnneღU întreabă:
Andrei67y5 întreabă: