Sa inteleg ca urmeaza sa dai niste examene.esti a 12a sau a 8a. Stai cateva zile acasa si relaxeaza-te, analizeaza problemele si incearca sa gasesti rezolvari, daca nu poti singur vorbeste cu mama ta.Altfel risti o criza de lesin sau cine stie ce din cauza stresului.Succes!
Buna,
Nu stiu exact varsta ca sa pot sa iti dau detalii dar situatia este ciudata in functie de varsta 10 ore meditatii cu 28 de scoala inseamna cam 38 de ore asta inseamna pe zi cam 7 ore pe zi ceea ce este putin deci nu aici ai problema.
Apoi cu faptul ca inveti pana seara tarziu asta nu este bine pentru ca inseamna ca indiferent daca faci meditatii nu apuci sa intelegi materia si de asta trebuie sa compensezi. In primul rand eu mi-as face niste planuri de lectie sa ma organizez, apoi mi-as propune o ordine de a invata ca sa economisesc timp si apoi as dormi cand simt ca organismul meu cere asta. Striu cum este cand ramai in urma, dar incearca sa ajungi inainte ca sa nu iti mai ia mult timp activitatile pe care le faci.
Multumesc, Constantin
Acum depinde ce clasa esti. Daca a 8-a, atunci, frate, las-o mai usor cu invatatul. Chiar nu e necesar sa te obosesti atat pentru un examen cu subiecte cert mai usoare decat ce se studiaza in clasa. In cazul in care esti a 12-a, atunci aduna-ti toate fortele, fa-ti un program, pentru ca se pare ca mai ai de patimit
MeAndy întreabă: