Si ce ai vorbit de a suparat-o? Nu pre ai ce face in fata mamei tale doar sa iti cer scuze (nu stiu ce a fazut acolo). Fratele tau cati ani are?
Nu prea te poate nimeni ajuta, fiindca nu spui ce ii scriai acelui baiat. Ti-a luat telefonul pentru ca aveai o discutie normala cu el, sau ce scriati acolo? In ceea ce il priveste pe 'frate', ca numai frate nu se cheama, linisteste-te pe moment si asteapta-l la cotitura, data viitoare cand calca pe bec ai grija sa afle parintii exact ce a facut, ba mai mult umfla nitel povestea. Nu te lasa impresionata de cateva palme!
In primul rand nu stiu cine e baiatul, insa il declar erou daca a putut vorbii cu tine in halul in care scrii. In al doilea rand mama ta, face o mare greseala.Si la faza cu telefonul, si la faza cu fratele tau.Catia ani are fratele tau? In orice caz, mama voastra a creat dusmanie intre voi favorizandul pe el si ne certandul, iar pe tine pedepsindu-te. N-ai ce sa-i faci, cere-i scuze si promite-i ca in viitorul apropiat vei invata sa scrii corect si ca te lasi de baieti. O zi placuta.
Haide, măi! Ești chiar hazliu. Tu scrii corect? Ai atâtea greșeli de ortografie , în textul scris.
Am greseli, e clar. N-am spus ca scriu perfect. Dar nici in halul ala.