Daca se intampla sa te intrebe ineana ce e doar o pura coincidenta care nu are legatura cu visul
Visele sunt in general introspectiile noastre pe timpul zilei reflectate in timpul somnului. Evident ca iti doresti sa iesi cu acea persoana
Nu trebuie sa crezi in vise, dar daca visezi de cel mult trei ori inseamna ca este de la Dumnezeu visul tau si poate se adevereste.
Daca o visezi inseamna ca ea a adormit cu gindul la tine si se gindea la ceea ce ai visat tu.Du-te la persoana aia si intrabo daca vrea sa mearga cu tine de Valentine`s Day.Fa asta pina nu e prea tirziu. Sper ca ti-am fost de ajutor.Dai funda?
Incerc dar nu pot ca si un coleg de al meu o place si la scoala n-am cand sa vorbesc cu ea si pe facebook nu mai vorbeste cu mine dar nu stiu de ce.nu stiu ce sa fac poti sa ma ajuti?
Incearca sa vorbesti cu ea.Gaseste o metoda prin care sa poti vorbi cu ea.Marog...colegul ala o place pe ea, dar poate ea nu-l place pe el. Poate te place pe tine si ii este frica sau nu stie cum sa iti spuna.Fa tu primul pas.Sunt sanse foarte mari ca ea sa te placa.SUCCES!
Dai un biletel in care sa scrie: Hai vorbim dupa ore. Ceva de genul asta.
INeeDYoubby întreabă: