| Kaennox a întrebat:

Ce le-as putea spune unor colege de la mine din clasa intrucat sa le fac sa taca din gura,si cand spun asta,ma refer la cantat(le chinuie talentul rau!),nici macar nu canta cu toata vocea ca sa se auda mai tare decat telefonul pe care il folosesc(ele) ca negativ,fredoneaza asa de parca ar fi niste vaci care cer de mancare si nu le da cineva,totusi,sunt extrem de enervante, si cred ca nimeni nu ar putea sa asculte in fiecare pauza(5 pauze...) melodia un doar un Ecooooo...sau ceva de genu', Apa apa apa(le e sete rau), sau cu pernele lor moi si cu creierul lor gol.
Inafara de asta cand le spun sa taca si sa nu mai cante ele imi spun sa cant eu mai frumos,eu habar nu am sa cant,dar macar nu ii chinui pe cei de langa mine, adica nu le bag in urechi tot felul de note muzicale false sau mai stiu eu ce!
CE POT FACE SA LE FAC SA TACA?

Răspuns Câştigător
| GrimReapper a răspuns:

Spune-le in fata ca nu se pricep si daca fac asta din placere spune-le sa o faca acasa bnu sa le infigi colegilor de clasa furculite in creier si sa falsezi pana oamenii din jurul tau turbeaza.
Asa e cel mai bine! Succes!

| lpavel a răspuns (pentru GrimReapper):

Hhahahahahaha ai uitat sa-i ceri funda! laughing)))))

| Kaennox explică (pentru GrimReapper):

O sa iti dau rezultatul maine, mersi de raspuns!

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Te-ai gandit ca ele canta doar ca sa se simta bine nu ca sa enerveze pe cineva sau sa devina cantarete?
Nu mai fi rautacios! Nu-ti convine, poti sa mergi in alta parte... nu te obliga nimeni sa stai langa ele sa le asculti!

| GrimReapper a răspuns (pentru lpavel):

Daca o faci din placere fa-o acasa nu sa te enerveze csi sa falsese in ochii tuturor

| Kaennox explică (pentru lpavel):

Da...ele stau(10 fete) in clasa, vreo 3-4 telefoane cu melodii diferite si afara e frig, pe hol nu ne lasa profesorii, pe geam e frig, numa' acasa ma simt in linistit!

| Morphines a răspuns:

Fa o plangere. Si prin plangere ma refer la faptul ca trebuie sa le faci sa planga. Sau pune-le un calus in gura!winking

| Kaennox explică (pentru Morphines):

Neah...m-ar rupe in bataie nota la purtare, dupa care mama imi rupe creierii laughing

| Morphines a răspuns (pentru Kaennox):

laughing Mult success cu "cantacioasele"