| LaughingKarima a întrebat:

Ce mai faceti? Bine, sanatosi? Povestea mea ar fi urmatoarea(prima data povestea care e destul de lunga, dupa vine si problema) :
Anul trecut, cam prin octombrie, un baiat din una din clasele meu, mi-a spus ca nu-stiu-ce baiat mai mare ma place. La inceput am fost, gen "OK? O.o" pentru ca nu il stiam pe asa zisul baiat care ma placea. Dupa cateva zile, i-am spus celui mai bun prieten, l-am intrebat daca il stie pe baiatul respectiv, si de fapt a iesit ca ei sunt prieteni. I-am spus sa mi-l arate si tot, si dupa cateva saptamani, grupurile noastre de prieteni s-au unit ca sa zic asa, si am inceput sa petrec mai mult timp cu acel baiat, si am ajuns sa imi placa de el.
Cei care stiu ca acum imi place de el(3 prieteni si parintii) imi spun ca el pare de treaba dar de fapt nu e. Pana si cel mai bun prieten care mi-a facut cunostinta cu el imi spune asta. Am aflat de la cineva ca are o reputatie cu bataile si chestii dar ma gandesc ca poate e doar un zvon sau ceva. Adica pare el genul ala "thug" dar nu cred ca e chiar asa de rau.
Acum problema : chiar si dupa ce am auzit de zvonuri, mie inca imi place de el destul de mult, si din actiunile lui pot vedea ca si el inca ma place. Ce sa fac? Toti sunt impotriva, si chiar am incercat sa fac sa imi placa de alti baieti dar degeaba. Eu tot pe el il am in cap. De fiecare data cand intalneam un baiat OK imi venea in minte "daca era ca...(numele baiatului)" sau "parca seamana dar nu", chestii de genul. Daca ies cu el, ma tem sa nu imi supar parintii, cu toate zvonuri despre el, ei nu prea sunt de acord cu el fiind iubitul meu. Ce sa fac? Sa ii spun ca si mie imi place de el? Si daca imi recomandati sa nu ii spun, cum sa fac sa nu ma mai gandesc la el?

Răspuns Câştigător
| SurcelIonutCosty a răspuns:

Pai dac anul ai curaj sa-i zici fata in fata spune-i pe facebook sau o scrisoare, mesaj etc. si spune-i sa raman secret!

1 răspuns:
| T0T a răspuns:

Păi fii fată încăpățânată că na toți sunt nebuni de îți zic și dă-te singură cu capul de sus, dar o să doară tare. Va fi funny.