| MINIONS008 a întrebat:

Ce marca de tigara electronica e mai buna dar si accesibila si ce marca de lichide fara nicotina (nu conteaza aroma) este mai buna? Si cum pot achizitiona una dintr-un magazin pentru ca sunt minor (15 ani), iar daa dau comanda de pe net imi vine acasa iar parintii mei stau destul de mult acasa! Ok. Multumesc si voi da si funda primului om care raspunde bine!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Vei gasi 10 marci/producatori de tigarete electronice intr-o varietate mare de preturi de achizitie. Te-as sfatui sa nu iti cumperi una scumpa deoarece practic rezultatul este acelasi Vorbeste si tu cu un prieten mai mare sau cu cineva care poate primi pachetul fara sa aiba probleme cu parintii.http://tigara-electronica.compari.ro/

| MINIONS008 explică:

1 nu am prieteni sau pe cineva sa ma ajute
si oricum eu cand ma duc la scoala trec pe langa 2 magazine din astea si m-am mai interesat sidaca imi iau una ieftina am gasit chiar si la 20 lei se strica repede si nu sunt bune poti face diferite alergi sau ceva...
oricum mersi de raspuns si sa te lamuresc mai bine dc nuam prieteni... pai eu nu prea ies afara stau in curte pentru ca parintii mei spun: daca nu faci aia nu ai voie la calculator ex: TATA -Fa curat la pui uda castraveti uda florile da cu matura si iti dai seama k dupa nu mai ai chef de nimic si daca nu fac imi iau bataie sau nu mai am voie cu tableta si mai scoate si wi-fi din priza! Deci iti dai seama ce viata am si dc vrau sa fumez. Cum ti se pare viata mea?